Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Enable / Disable εντολής που βρίσκεται σε υποφόρμα
Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ γειά σας, Άντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Έχω μια φόρμα (frmMain) στην οποία περιλαμβάνει και μια υποφόρμα (subfrm1) που σε αυτή (στην υποφόρμα δηλαδή) υπάρχει μια εντολή με όνομα cmdDelete. Θέλω εφόσον ανοίξει η κυρίως φόρμα (frmMain) στον On-Load δηλαδή η εντολή που βρίσκεται στην υποφόρμα (cmdDelete) να γίνεται Disable.. Πώς μπορώ να το κάνω? Ευχαριστώ εκ προτέρων |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο, θα μπορούσες: 1) Να προσθέσεις στο συμβάν On Load της κύριας φόρμας τον κώδικα: Me!subfrm1.Form!cmdDelete.Enabled = False 2) Ή να προσθέσεις στο συμβάν on Load της δευτερεύουσας φόρμας τον κώδικα: Me.cmdDelete.Enabled = False Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Καλημέρα Γιώργο και σε ευχαριστώ για την βοήθεια φιλε μου, Μια χαρά δουλεύει ο κώδικας όπως μου τον έδωσες. Σε ευχαριστώ πολύ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] disable print screen | jockey17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-09-16 14:50 |
Ενεργοποίηση εντολής στην κυρίως φόρμα μετά απο ενημέρωση πεδίου σε υποφόρμα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 29-07-15 20:34 |
Φόρμα με υποφόρμα και κώδικας για εκτέλεση εντολής μέσω της υποφόρμας | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-01-15 21:31 |
Αντιγραφή εγγραφής από υποφόρμα σε υποφόρμα | Ρούλα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-08-12 16:32 |
[ Συναρτήσεις ] Ενημέρωση combobox με [Forms]! που βρίσκεται σε υποφόρμα | manolo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-02-12 23:54 |
Η ώρα είναι 08:33.