Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Δημιουργία ερωτήματος ενημέρωσης μέσω VBA
Αγαπητοί φίλοι γειά σας, Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα ερώτημα ενημέρωσης μέσω Vba.? Στην βάση μου έχω τον πίνακα tblCustomers ο οποίος περιλαμβάνει το πεδίο [Customer No]. Στον πίνακα όμως έχω προσθέσει και ένα Temporary Field με όνομα [CustID]. Υπάρχει τρόπος μέσω vba να μπορώ να ενημερώσω το πεδίο [CustID] με το αντίστοιχο πεδίο [Customer No]? Ευχαριστώ εκ προτέρων |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους. Γιώργο δες το συνημμένο αν σου κάνει. |
| |||
| |||
Φίλε Νάσο σε ευχαριστώ πολύ. Όντως, δουλεύει το ερώτημα μέσω vba όπως θα ήθελα...με έσωσες φίλε.! Ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία ερωτήματος | ΜΑΝΟ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 22-01-17 23:29 |
[ Ερωτήματα ] Δημιουργία Ερωτήματος μέσω VBA | noname | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 18-09-15 20:23 |
Απαλοιφή σφάλματος ερωτήματος ενημέρωσης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-12-13 18:00 |
[ Ερωτήματα ] Δημιουργία ερωτήματος ενημέρωσης | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-09-13 13:02 |
Βοήθεια για δημιουργία ερωτήματος ή έκθεσης | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-01-11 11:54 |
Η ώρα είναι 07:29.