Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εκτύπωση γραμμών και στηλών
Καλημέρα. Παρακαλώ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το πως γίνεται να φαίνονται στην εκτύπωση σε ένα ερώτημα, οι γραμμές και οι στήλες (πλέγματα) στο MS Office 2003; Σας ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Καλημέρα, γιατί δεν εκτυπώνεις από Έκθεση για να έχεις ό,τι επιλογή θέλεις; Φιλικά Γιώργος |
| |||
| |||
Εκτύπωση γραμμών και στηλών
Φίλε Γιώργο, σε ευχαριστώ που απάντησες στο αίτημά μου. Όμως και στις εκθέσεις δεν βρήκα κάποια επιλογή ώστε τα δεδομένα να παρουσιάζονται με πλέγμα κατά την εκτύπωση. Έχω μία κατάσταση με ονόματα (πολλές εγγραφές πάνω από 700) διευθύνσεις, τηλέφωνα, email και άλλα στοιχεία σε καθεμιά από αυτές, τα οποία θέλω να εκτυπώσω και να διαχωρίζονται με γραμμές κάθετες και οριζόντιες. Δεν μπορώ να βρω που υπάρχει αυτή η δυνατότητα για να την επιλέξω ώστε να γίνει η εκτύπωση που περιγράφω πιο πάνω. Αν μπορείς παρακαλώ βοηθήσέ με σε αυτό. |
| |||
| |||
Αντώνη καλησπέρα, Επιλέγεις όλα τα πεδία που θέλεις να έχουν γραμμές και, στις ιδιότητες επιλέγεις "Μορφή" / "Στυλ επάνω (ή κάτω ή αριστερής ή δεξιάς) γραμμής πλέγματος = Συνεχές". Μπορείς να επιλέξεις και πάχος και χρώμα αν θες. Φιλικά Γιώργος |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ πολύ, Γιώργο. Να ΄σαι καλά. Αντώνης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] επιλογη στηλων απο συνολο στηλων και αυτοματη αντιγραφη δεδομενων | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-09-15 15:32 |
[Γενικά] απόκρυψη γραμμών | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-04-15 15:49 |
[Εκτύπωση] Εκτύπωση στηλών | anta48561 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 19-10-14 20:34 |
[ Πρόσθετα ] Απόκρυψη Γραμμών | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 22-01-12 13:38 |
[Γενικά] Προστασία ομαδοποιημένων στηλών-γραμμών | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 07-11-10 16:53 |
Η ώρα είναι 07:28.