Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μη εμφάνιση τιμών με κριτήριο σε φόρμα
Καλημέρα στην αξιόλογη παρέα, μια μικρή βοήθεια στον αρχάριο Στη φόρμα Σύνολο Τιμολόγησης υπάρχουν δύο πεδία 'Σύνολο Δειγμάτων' και Σύνολο τοποθέτησης' στα οποία φέρνω τις τιμές απο ερώτημα 'qryΕκτυπώσεις', το πρόβλημα είναι όταν δεν υπάρχει εγγραφή και του δίνω κριτήριο ανα εταιρεία στο πεδίο δεν μου εμφανίζει τίποτα. Έχω δοκιμάσει να βάλω στο ερώτημα nz([πεδίο1];0)*nz([πεδίο2];0) και IIf([πεδίο1]>0;[πεδίο1];0)*IIf([πεδίο2]>0;[πεδίο2];0) αλλα δυστυχώς το πεδίο παραμένει κενό όταν δεν υπάρχει εγγραφή. Η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη Σας ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Βάζω και συνημμένο για οποίον έχει χρόνο ευχαριστώ.
|
| |||
| |||
Βάζω και συνημμένο για οποίον έχει χρόνο ευχαριστώ.
|
| |||
| |||
Γιώργο καλημέρα, στα πεδία που θέλεις τιμές βάλε το παρακάτω: =Nz(DSum("[ΣύνολοΤοποθέτησης]";"[qryΕκτυπώσεις]";"[Εταιρεία]=" & "[Forms]![Σύνολο Τιμολόγισης]![Εταιρεία]");0) Το έβαλα στο πεδίο [τοποθετηση] και δουλεύει Φιλικά Γιώργος |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ παρα πολύ φίλε είσαι πρώτος είχα σπάσει το κεφάλι μου
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποτροπή αρνητικών τιμών σε πίνακα και σε φόρμα | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 21-04-15 10:53 |
[Γενικά] Εμφάνιση θέσεων (με κριτήριο την ημερομηνία) | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-04-12 11:27 |
[Γενικά] Εμφάνιση μοναδικών τιμών | φωτης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-11-11 22:50 |
Εμφάνιση τιμών σε μια στήλη | synti | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-04-11 01:11 |
Εμφάνιση πολλαπλών τιμών σε λίστα | Σπύρος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-04-10 11:13 |
Η ώρα είναι 07:48.