Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ερώτημα με φίλτρο ανά λέξη
Αγαπητοί φίλοι γειά σας, Έχω "κολλήσει" σε ένα εντελώς εύκολο θέμα (βλακώδη τολμώ να πώ) αλλά εξαιτίας των πολλών ωρών στον υπολογιστή "δεν λειτουργώ". Έχω ένα ερώτημα και μια φόρμα η οποια παίρνει δεδομένα απο αυτό. Το ένα πεδίο είναι το [FoodName]. Θέλω στο unbound που έβαλα στην φόρμα (txtSearch) να γράφω την λέξη που ζητώ (πχ Πορτοκάλι) και τότε να μου εμφανίζει το ερώτημα με όσες εγραφές υπάρχει αυτή η λέξη στο συγκεκριμένο πεδίο. Ευχαριστώ εκ προτέρων |
| |||
| |||
Γιώργο καλησπέρα, Αν κατάλαβα καλά, κάνε το παρακάτω Στο ανάλογο πεδίο του ερωτήματος βάλε ως κριτήριο: Φόρμες![όνομα φόρμας]![txtSearch] Φιλικά Γιώργος |
| |||
| |||
Καλημέρα Γιώργο, Δεν είναι ακριβώς αυτο που ζητάω φίλε Γιώργο. Ειναι μια συνάρτηση με το Like....περί αυτού πρόκυται. Πάντως σε ευχαριστω πολύ για την προθεση βοηθειας. Νασαι καλά. |
|
Ερώτηση: Μήπως θα ήταν πιο απλό και λειτουργικό, αν άνοιγες απ' ευθείας το ερώτημα με παράμετρο; Ένα κριτήριο τύπου Like[Specify Food Name] πχ Πορτοκ και ένας ή δύο μπαλαντέρ " * " κατά τις ανάγκες σου, πιστεύω, θα έλυνε το πρόβλημα, καλύτερα. |
| |||
| |||
Γειά σου Σπύρο λεβέντη!!! Την έκανες την δουλειά βρε φίλε...ακριβώς αυτό θέλε Σπύρο μου με την διαφορά ότι δεν έβαζα "μπαλαντέρ" στο τέλος (είπαμε, κάπου κόλλησε το μυαλό από τις ώρες τις πολλές στον υπολογιστή) Σε ευχαριστώ πολύ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Φίλτρο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-03-16 14:53 |
[ Ερωτήματα ] Φίλτρο σε ερώτημα | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-12-13 16:58 |
[VBA] Φίλτρο | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-09-11 22:54 |
Φίλτρο σε ερώτημα διασταύρωσης | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 23 | 27-01-11 09:46 |
Η ώρα είναι 07:19.