Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ταξινόμηση των μηνών του έτους σε ερώτημα
Καλημέρα στην παρέα του Forum. Στο συνημμένο που ανέβασα, έχω δύο πίνακες και, αντιστοίχως, δύο ερωτήματα τα οποία εμφανίζουν αριθμητικά αποτελέσματα κατά μήνα. Επίσης, έχω δημιουργήσει ενα τρίτο ερώτημα "qryMETAVOLI" το οποίο μου εμφανίζει συγκεντρωτικά αποτελέσματα κατά μήνα. Δεν μπορώ να ταξινομήσω τους μήνες στο ερώτημα έτσι ώστε να εμφανίζονται με αντίστροφη σειρά: Δεκέμβριος,Νοέμβριος,Οκτώβ ριος ,..........., Μάρτιος, Φεβρουάριος,Ιανουάριος Κάθε βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη γιά μένα. Με εκτίμηση Δημήτρης |
| |||
| |||
Καλημέρα, Δες αυτό πρέπει να σου κάνει Φιλικά Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο, Σε ευχαριστώ παρα πολύ. Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα. Καλή συνέχεια.... Φιλικά/Δημήτρης |
| |||
| |||
Καλημέρα Για την ταξινόμηση, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και η έκφραση: Format([DAYEX];"yyyymm"). Για την ελληνική έκδοση μάλλον θα πρέπει να προσαρμοστεί στην: Format([DAYEX];"εεεεμμ") . Φιλικά/Γιώργος |
|
Νομίζω το έτος (πλήρες έτος) σε Ελληνικά είναι αααα αντί εεεε
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] κλείδωμα έτους(χρήσης) | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-03-15 20:25 |
[ Φόρμες ] επιλογή έτους | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 24-12-13 23:36 |
Εμφανιση "Μηνός" και "Έτους" σε πίνακα και ερώτημα | antonib | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-09-12 21:58 |
[Συναρτήσεις] ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ | Niha | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-04-11 10:14 |
[ Εκθέσεις ] Ταξινομηση Μηνων | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 13-03-10 21:34 |
Η ώρα είναι 09:28.