Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κλείσιμο αναδυόμενης φόρμας όταν κλείνει η κύρια φόρμα
Καλησπέρα, Έχω π.χ. φόρμα Πελάτες και φόρμα Προιόντα. Ανοίγοντας την φόρμα Προιόντα μέσα από τη φόρμα Πελάτες, θέλω να συγχρονίσω τις φόρμες ώστε όταν κλείνει η φόρμα Πελάτες να κλείνει και η φόρμα Προιόντα. Μπορείτε να μου πείτε τι κάνω λάθος στον κώδικα? Private Sub Form_Close() 'Κλείνει την αναδυόμενη φόρμα Προιόντα εαν είναι ανοικτή If IsOpen("Προιόντα") Then DoCmd.Close acForm, "Προιόντα" End If End Sub Σας ευχαριστώ |
| |||
| |||
Καλησπέρα Αθανασία, στον κώδικα χρησιμοποιείς τη συνάρτηση χρήστη isOpen, χωρίς να την ορίσεις. Έτσι, όταν ο κώδικας την καλεί (προσπαθεί να την εκτελέσει), δεν είναι δυνατόν να εντοπιστεί και προκαλείται λάθος. Μπορείς να υλοποιήσεις το ζητούμενο με τον παρακάτω απλούστερο κώδικα: Κώδικας: Private Sub Form_Close() 'Κλείνει την αναδυόμενη φόρμα Προιόντα εαν είναι ανοικτή DoCmd.Close acForm, "Προιόντα" End Sub CurrentProject.AllForms("Προιόντα").IsLoad ed Γιώργος |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες αλλά με τη λύση που μου δίνεις δεν κλείνει η αναδυόμενη φόρμα Προιόντα όταν κλείνει η κύρια φόρμα Πελάτες. Μάλλον δεν το έδωσα να το καταλάβεις
|
| |||
| |||
Στο συνημμένο αρχείο, όταν κλείνει η φόρμα [Πελάτες] κλείνει και η φόρμα [Προιόντα], αν είναι ανοιχτή. Όταν ανοίξεις το αρχείο και παρουσιάσει μήνυμα ασφάλειας ενεργοποίησε τις μακροεντολές. |
| |||
| |||
Πόσα ευχαριστώ να πώ δεν ξέρω. Να είστε καλά
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συγχρονισμός αναδυόμενης φόρμας με κύρια φόρμα | Alexia | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-05-15 08:18 |
[ Φόρμες ] Άνοιγμα και κλείσιμο φόρμας wait | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 13-12-14 19:51 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση μυνήματος μέσω αναδυόμενης φόρμας όπως το Outlook | ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 21-03-14 13:01 |
Κλείσιμο ερωτημάτων όταν δεν υπάρχουν κουμπιά κλεισίματος | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-12-10 08:40 |
Η ώρα είναι 07:48.