Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ενημερωση πινακων απο σκανερ
μπορω να κανω ενημερωση σε πινακα με το σκανερ και καποιο προγραμμα OCR(π.χ.fine reader) Π.Χ.να αλλαξω τις τιμες του πινακα "προιοντα" με τιμες απο καποιο τιμολογιο |
| ||||
| ||||
Δεν συμφωνω καθολου με αυτο το σκεπτικο φιλε. Εαν εχεις σε ενα πινακα πχ 180.000 αρχεια? Θα τα εμπιστευτεις σε OCR με την σημερινη ελλιπη τεχνολογια και τα μικρολαθη? Και μετα θα τα τσεκαρεις ενα - ενα να δεις που ειναι λαθος? Θα σου προτεινω λοιπον παντα φιλικα να το ξεχασεις. Εκτος και εαν ο πινακας σου ειναι οχι και τοσο σημαντικος... |
| |||
| |||
και εγω εχω τις αμφιβολιες μου.απλα ειπα μηπως τα"σαινια" που υπαρχουν στο forum το εχουν κανει με καποιον ασφαλη τροπο. ευχαριστο σακης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Ενημέρωση πινάκων από Φόρμα | pkelgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-02-16 15:28 |
[ Φόρμες ] Ενημέρωση πινάκων από φόρμα | pixelman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 03-11-15 11:27 |
Ενημέρωση πινάκων | rmaria | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 01-02-14 02:04 |
Ενημέρωση πινάκων από φόρμα | pkelgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-01-14 15:39 |
Ενημέρωση Πινάκων από Πίνακα Excel | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 29 | 29-02-12 14:59 |
Η ώρα είναι 07:49.