Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κλείδωμα πεδίου με προυποθέσεις
Καλησπέρα, πως μπορώ να κλειδώσω ένα πεδίο π.χ. "τιμή αγοράς" (ώστε να μην πάρει αξία) σε φόρμα αν επιλεχθεί π.χ "Εξαγωγή" απο σύνθετο πλαίσιο;Υπάρχει κάποιος κώδικας; & επίσης με ποιά εντολή σε κριτήριο ερωτήματος μπορώ να πάρω τιμή μόνο από την τελευταία ημερομηνία μεταβολής της; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη smasak : 22-04-15 στις 14:19. |
| |||
| |||
Για την τελευταία ημερομηνία μεταβολής το έλυσα.(Φθίνουσα στο ερώτημα) Όσον αφορά το κλείδωμα του πεδίου [Price] χρησιμοποίησα την εντολή If Me![Transaction Type] = "Εξαγωγή" Then Me![Price].Locked = True End If βάζοντας τη στη φόρτωση της φόρμας αλλά δεν δουλεύει. Κάποια γνώμη; |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Σάκη δες αν σε εξυπηρετεί. |
| |||
| |||
Νάσο δοκίμασα τον κώδικα αφού τον τροποποίησα με βάση την δική μου βάση αλλά δεν δουλεύει. Κάτι κάνω λάθος.Επισυνάπτω δείγμα. |
| |||
| |||
Σάκη δες αυτό το θέμα http://www.ms-office.gr/forum/access...kleidonei.html |
| |||
| |||
Το είδα, αλλά δεν βολεύει στην δική μου περίπτωση.Η προσέγγιση του Νάσου είναι πολύ καλή αλλά δεν μπορώ να την κάνω να δουλέψει στην εφαρμογή μου.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων με προϋποθέσεις | ELSA | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 19-12-14 10:50 |
[Γενικά] Μεταφορά δεδομένων υπό προυποθέσεις | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-07-14 11:45 |
[Συναρτήσεις] Συχνότερη τιμή με προϋποθέσεις | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 07-05-12 11:34 |
[Συναρτήσεις] Στρογγυλοποίηση αριθμών με προϋποθέσεις | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 16-05-11 11:51 |
[VBA] Αλλαγή χρώματος κελιών υπό προϋποθέσεις με vb | GEORGE1 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 26-01-11 10:50 |
Η ώρα είναι 21:21.