Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εκτύπωση κεφαλίδας δευτερεύουσας έκθεσης
Καλησπέρα σε όλους σας, Είμαι νέο μέλος και είναι η πρώτη φορά που θα ζητήσω την βοήθειά σας. Μέχρι τώρα πήρα πολύτιμη βοήθεια αναζητώντας πληροφορίες για διάφορα ζητήματα μέσα από πολαιότερες αναρτήσεις μελών. Στο πρόβλημα στο οποίο αναζητώ λύση και θα ήθελα την βοήθειά σαας είναι το εξής: Έχω δημιουργήσει μία έκθεση ,ομοδοποιημένη κατά πελάτες,η οποία περιέχει και μία δευτερεύουσα με στοιχεία των παραγγελίων του καθενός. Όταν πραγματοποιώ εκτύπωση για τον κάθε πελάτη χωριστά τα στοιχεία των παραγγελιών είναι αρκετά με αποτέλεσμα να εκτυπώνονται σε δύο σελίδες. Θέλω λοιπόν να έχω και στην δεύτερη σελίδα- ή και σε όσες ακόμη χρειαστεί-την επικεφαλίδα της δευτερεύουσας έκθεσης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Με εκτίμηση Τίμος (επλίζω να είναι κατανοητό το πρόβλημα έτσι όπως το έχω θέσει, δεκτές οι όποιες επισυμάνσεις-παρατηρήσεις) |
| |||
| |||
Καλημέρα Τίμο, καλωσόρισες στην παρέα μας. Θα σου πρότεινα, προκειμένου να αυξήσεις τις πιθανότητες βοήθειας, να ανεβάσεις ένα δείγμα της ΒΔ με τα εντελώς απαραίτητα μόνο (έκθεση και ότι απαιτείται για τη λειτουργία της). Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Καλημέρα Τελικά μετά από ψάξιμο στο Forum και συγκεκριμένα στο Access-Tips & Tricks βρήκα ανάρτηση μέλους ,από τον Dangel82, με θέμα "Μερικά Tips και από μένα...... στην οποία υπάρχει αυτό που ζητούσα και όχι μόνο - υπάρχουν πολύ χρήσιμα Tips . Με βοήθησε πάρα πολύ .Μπράβο στον Dangel82. Ευχαριστώ και εσένα Kapetang για την άμεση ανταπόκριση. Τίμος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκτύπωση έκθεσης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-04-16 12:30 |
[ Εκθέσεις ] Επανάληψη κεφαλίδας εκθεσης | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-03-15 09:03 |
[ Εκθέσεις ] Μπέρδεμα με εκτύπωση έκθεσης | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 21-10-14 14:39 |
Πρόβλημα με την εκτύπωση δευτερεύουσας έκθεσης | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-01-13 13:55 |
[ Εκθέσεις ] Εκτυπωση εκθεσης σε dotmatrix | sw1jgw | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-10-10 00:47 |
Η ώρα είναι 20:48.