Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Απενεργοποίησης της λειτουργίας από το πλήκτρο SHIFT,
Καλησπέρα στους φίλους του forum υποστήριξης!! Μπορώ να απενεργοποιήσω το παρατεταμένο shift για τις επιλογές εκκίνησης? έχω βρει αυτή την επιλογή αλλα πως χρησιμοποιείτε,γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει? CurrentProject.Properties.Add "AllowBypassKey", False έχω ανεβάσει παράδειγμα για βοηθεια,θα ήτανε εύκολο και ποιο κατανοητό για εμενα. |
| |||
| |||
καποιος να με βοηθησει παιδια?
|
| |||
| |||
Αντώνη Καλησπέρα. Το θέμα που ζητάς έχει ήδη συζητηθεί και εξεταστεί από τους φίλους του Forum κατά το παρελθόν, εξαντλητικά, νομίζω. (Βλέπε: Παρόμοια θέματα) Δες το http://www.ms-office.gr/forum/access...toy-shift.html , μελέτησέ το και, αν δε σου κάνει, εναλλακτικά, ανεβάζω και ένα άλλο δείγμα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και έξω ή μέσα από τη βάση σου. Φιλικά/Δημήτρης |
| |||
| |||
Εκτος ότι το αρχείο δεν ανοίγει επειδή έχω access 2003 έριξα 2 ματιές και όλα μου είναι κινεζικα για εμενα χαχαχα,εφόσον είναι πολύ προχωρημένα. Εγώ ανέβασα ένα αρχείο,πάνω σε αυτό γίνετε παράδειγμα? |
| |||
| |||
Αντώνη, Μιά λύση στο ζητούμενο είναι το συνημμένο παράδειγμα (επάνω στο δικό σου και σε access 2003). Πες μας αν σε εξυπηρετεί... Φιλικά/Δημήτρης |
| |||
| |||
...και μια άλλη εκδοχή του ως άνω παραδείγματος. Φιλικά/Δημήτρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitrisp : 27-04-15 στις 08:12. |
| |||
| |||
Έχω πολλές απορίες,πρώτα πρώτα πως λειτουργεί? Όταν ανοίξω την βάση μου βγάζει το μήνυμα runtime error '2094': όπως στην photo που ανέβασα. Μετά δεν έχω καταλάβει με τα κουμπάκια απενεργοποιείς το πληκτρο shift? και το ενεργοποιείς σε κάθε τρέξιμο του αρχείου? και καλά αυτό που το δοκίμασα και δεν το βλέπω να λειτουργεί. Αυτό το ribbon τι στο καλο είναι ? Ζητω συγγνώμη που δεν έχω καταλάβει ίσwς είναι πολύ προχωρημένο αυτό που ζητάω να κάνω.Ίσwς έχω τι λύση στα χερια μου και δεν την καταλαβαίνω. Πoιο πολύ μου γεμίζει το μάτι το παράδειγμα με την βάση "νέο" που έχει και απενεργοποίηση του. Εγώ απλά θέλω να σταματήσω την επιλογή παρατεταμένο πάτημα shift στην εκκίνηση. Δημήτρη περιμένω να μου το εξηγήσεις αν θες. Ευχαριστώ πολύ |
| |||
| |||
ακύρωσα το πλήκτρο ribbon και λειτούργησε τώρα σε άλλο test που έκανα. Ένταξη το ribbon μένει μονο να μάθω τι είναι. To ribbon είναι κάτι με αθλητικά αυτό μου θυμίζει μη γελάσετε !! Είμαι άσχετος το λέω δεν το κρύβω. |
| |||
| |||
Αντώνη, Χρησιμοποίησε καλύτερα το αρχείο που ανέβασα τελευταίο, το "New1": 1) Όταν ανοίγεις τη βάση σου, από προεπιλογή το πλήκτρο shift είναι απενεργοποιημένο, λόγω του Κώδικα στο συμβάν "με τη φόρτωση" της Φόρμας σου "Πίνακας1". 2) Το πλήκτρο (εντολή) "EnableBypassKey" το τοποθέτησα γιά να έχεις την ευχέρεια, όποτε θέλεις, να έχεις το shift ενεργοποιημένο. 3) Το πλήκτρο "Ribbon" το τοποθέτησα γιά να κρύβεις την μπάρα εργαλείων στο επάνω μέρος της βάσης σου. Μπορείς να το διαγράψεις σε προβολή σχεδίασης. Συμπερασματικά: α) Ανοίγεις τη Φορμα σου και το shift είναι απενεργοποιημένο. β) Πατάς το πλήκτρο (εντολή) "EnableBypassKey" και το το shift είναι ενεργοποιημένο . Φιλικά/Δημήτρης |
| |||
| |||
...παρεμπιπτόντως, βλέπω οτι χρησιμοποιείς τα "Smilies" με εντυπωσιακή (εξαιρετική) ευστοχία ανα περίπτωση... Φιλικά/Δημήτρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ασφάλεια] Shift Απενεργοποίηση / Ενεργοποίηση για Access 2010 | posidonas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 22-02-14 19:51 |
Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση του Shift | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 32 | 05-12-13 12:33 |
[ Φόρμες ] πλήκτρο διαγραφής πινακα !! | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-03-13 07:49 |
[ Φόρμες ] Ράδιο-πλήκτρο | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 23-03-13 21:46 |
Αλλαγή εμφάνισης/λειτουργίας υποφόρμας | arxeiothetis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-08-11 13:43 |
Η ώρα είναι 08:17.