Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μενου Access
Γνωρίζει κανεις πως μπορώ να βγάλω αυτή την ενοχλητική μπάρα που δείχνω στην φωτό που έχω ανεβάσει,η αλλιώς μπορώ να βγάλω όλο το κέλυφος της access γύρο γύρο από τη βάση μου ? |
| |||
| |||
Αντώνη καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!! Αν και δεν έχω 2003 για να σου πώ ακριβώς αλλά μπορείς να κάνεις δικό σου Μενού και υπομενού. Επίσης το εικονίδιο της Access μπορείς να βάλεις άλλο δικό σου icon.Αν δεν κάνω λάθος από τα εργαλεία επιλογές;Γράψε στο google οδηγίες για μενού σε access2003 και θα σε πάει μόνο του. |
| |||
| |||
Αλεξανδρε χρονια πολλα και σε εσενα!! ηθελα λιγο περισσοτερη βοηθεια αλλα οκ merci πολυ και thank you λιγο !!! κοιταω αυτο που λες τωρα |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα , Χρόνια Πολλά Στο on load της φόρμας που ανοίγει πρώτη, τοποθέτησε αυτές τις δυο γραμμές Κώδικας: CurrentDb.Properties("StartUpShowDBWindow") = False DoCmd.ShowToolbar "Ribbon", acToolbarNo |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ασφάλεια] Μενού - κρύψιμο κορδέλας απο χρήστες | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 07-03-17 05:33 |
Μενου στην Access 2010 | naxos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-10-12 18:50 |
Δημιουργία μενού | ioannis pag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 18-03-12 17:53 |
Κλείδωμα μενού | markosv | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-03-11 20:21 |
Μενου Εντολών. | Giorgos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-02-10 16:58 |
Η ώρα είναι 21:22.