Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Βαση Αποδειξεων
Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε όλους Αφού ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά όλα τα παιδιά για την βοήθεια που μου έχουν δώσει στο παρελθόν και για την πολύτιμη δουλειά που κάνουν θέλω να ζητήσω για ακόμα μια φορά την βοήθεια σας. Προσπαθώ να φτιάξω μια βάση για αποδείξεις είσπραξης . Η βάση έχει ως εξής Tblpelates TbApod πίνακας αποδείξεων οπου τα πεδία του «πάνε» στην φόρμα FrmApod Και από εδώ αρχίζουν τα προβληματάκια. Το πεδίο πελάτης είναι σύνθετο πλαίσιο και θέλω όταν επιλέγω τον πελάτη με κλικ η πληκτρολόγηση να ενημερώνονται τα αντίστοιχα πεδία [πελατηςονομα] [πελατηςπατερας] , επίσης όταν συμπληρώνω το [ποσοΑρ] πληκτρολογώντας ένα νούμερο να μου το «μεταφέρει» ολογράφως στο πεδίο [ποσοΟλογ]. Στην φόρμα υπάρχουν 4 κουμπιά «νέος πελάτης» «νέα απόδειξη» «σύνολο εισπράξεων ημέρας» και «εκτύπωση απόδειξης» που εκτός το πρώτο που νομίζω πως δουλεύει σωστά όλα τα άλλα δεν κατάφερα να τα κάνω να δουλέψουν σωστά. Frmpelates φόρμα για καταχώριση νέου πελάτη Και τέλος το RptApod που εκεί τα έχω κάνει θάλασσα. Ανεβάζω δείγμα και ζητώ την επιείκεια σας σε όποια κριτική. Όποια συμβουλή πολύτιμη Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Υ.Γ Προσπαθώ να ανεβάσω την βάση σε zip και είναι 770ΚΒ ενώ σε rar 188 μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα Λάθη στο ανέβασμα αρχείου apod1.zip: Your file of 769,8 KB bytes exceeds the forum's limit of 512,0 KB for this filetype. Πώς να την ανεβάσω τελικα βρηκα αυτο https://drive.google.com/file/d/0B-0l2NJdL_n8SXJKWFdLY3F1UVU/view?usp=sharing_eid&invite=CPzX9cIB> και ενας 2ος συνδεσμος https://drive.google.com/file/d/0B-0...ew?usp=sharing Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη asterix : 10-04-15 στις 13:08. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αφαίρεσα τις εικόνες από τη βάση σου και έτσι έγινε αισθητά μικρότερη. Τακτοποίησα ζητήματα που έθεσες, αλλά και κάποια που έπρεπε να διορθωθούν Υποδείξεις ; Πολλές! Ας μη σε απογοητεύσω... Ίσως κάποιος φίλος-μέλος του Forum να έχει λίγο χρόνο και να φτιάξει τουλάχιστον τους πίνακες. Εσύ Γιώργο δες ποια πεδία θα εμφανίζονται στη απόδειξη... Οπότε ...εδώ είμαστε! Με εκτίμηση / Νίκος |
| |||
| |||
Νίκο σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο και το χρόνο σου. Ξέρω ότι οι γνώσεις μου γύρο από την access είναι περιορισμένες θέλω όμως να μάθω και είμαι ανοιχτός σε όποια υπόδειξη σου η κάποιου αλλού . θεωρώ πως η όποια κριτική γίνετε μέσα στο φόρουμ γίνετε για να μαθαίνουμε όσοι δεν ξέρουμε και όχι με σκοπό να μας «μαλώσουν» επειδή δεν κάναμε καλά την εργασία μας Και πάλι ευχαριστώ και περιμένω υποδείξεις Καλή Ανάσταση |
| ||||
| ||||
Ευχαριστώ. Καλή Ανάσταση.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαζική έκδοση αποδείξεων | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-11-16 14:28 |
[ Πίνακες ] Αντιγραφή πινάκων από τρέχουσα βάση σε νέα βάση | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 04-03-16 22:43 |
Μεταφορές πινάκων από βάση σε βάση | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 18-04-14 14:14 |
[ Φόρμες ] Εφαρμογή για την καταχώρηση αποδείξεων | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 15-09-11 20:04 |
Βοήθεια για την βάση μου | Τακης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-04-10 19:54 |
Η ώρα είναι 21:44.