Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ενημέρωση μερική
καλησπέρα σε όλα τα μέλη, χρειάζομαι τις γνώσεις σας. στην επισυναπτόμενη βάση πως μπορώ: Ενώ πληκτρολογώ ένα πεδίο (μετά την ενημέρωση έχω προσθέσει εκτέλεση μακροεντολής για ενημέρωση πεδίων) αντί να ενημερώνονται όλες οι εγγραφές του πίνακα να ενημερώνεται μόνο η γραμμή που αντιστοιχεί η συγκεκριμένη εγγραφή καταχώρησης. ΣΔΕ14 - ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΦΟΡΜΑ - ΠΕΔΙΟ MRN ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Ανάρτησες το θέμα "Συνένωση ερωτημάτων" λαμβάνοντας απάντηση από τον Νάσο και εκεί ολοκληρώνεται ο κύκλος. Στη συνέχεια -αμέσως- ανοίγεις νέο κύκλο συζήτησης με τίτλο "ενημέρωση μερική". Θα σε δώσει κάποιος μια απάντηση και μετά νέος κύκλος. "Αρπαχτή" δηλαδή... Νίκος |
| |||
| |||
Αγαπητέ, Μετέωρα Τι σχέση έχουν τα ερωτήματα συνένωσης με το ερώτημα ενημέρωσης Αρπαχτή σε μια εθελοντική κοινότητα δεν την αντιλαμβάνομαι και μάλλον ο όρος σε χαρακτηρίζει. (ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ) Αν είσαι διαχειριστής της κοινότητας παρακαλώ για τη διαγραφή μου, είσαι αγενέστατος. |
| ||||
| ||||
Παράθεση:
|
| |||
| |||
Στην πληροφορική είσαι πολύ καλός, αλλά τα Ελληνικά μου είναι καλά. Δηλαδή αν πώ σε κάποιον ότι τον "παίρνει" χαρακτηρίζω την πράξη του και δεν τον χαρακτηρίζω ¨αδερφή" τέλος πάντων δεν χρειάζεται να συγχυζόμαστε για το τίποτα. καλές γιορτές |
| ||||
| ||||
Παράθεση:
Τα γραφόμενά σου –που παραθέτω- απαράδεκτα, αφού 5000 μέλη με τις πολλαπλάσιες αναρτήσεις τους, έγραψαν σε ένα πνεύμα εντελώς ξένο με το εν λόγω περιεχόμενο. ...Για τα Ελληνικά σου ; Ουδέν σχόλιο. Αυτά. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Πίνακας Excel και μερική εμφάνιση δεδομένων | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 22-02-14 12:02 |
[Μορφοποίηση] Μερική Μορφοποίηση Κελιού | φωτης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-02-11 20:38 |
Η ώρα είναι 08:16.