Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κριτήρια σε ερώτημα.
Καλησπέρα και όπως πάντα όταν ένα πρόβλημα μου φέρνει πονοκέφαλο και δεν βρίσκω έστω και μια αποδεκτή λύση απευθύνομαι σε σας μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ σε ένα ερώτημα να εφαρμόσω μέσω VBA κριτήριο σε ένα πεδίο του μία παράσταση σαν την παρακάτω. 11 or 12. Εγώ προσπαθώντας έκανα μία συνάρτηση στην οποία όταν έδινα την τιμή 11 ή την τιμή 12 δούλευε αλλά όταν προσπαθούσα να πάρω και τις δύο τιμές δεν δούλευε. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Το παρακάτω ερώτημα: Κώδικας: SELECT Test.* FROM [Test] WHERE [Test].[ID] In (11, 12); Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση θα την χρησιμοποιήσω αύριο και θα σας πω τα απολέσματα που πιστεύω ότι θα είναι θετικά. Και πάλι ευχαριστώ.
|
| |||
| |||
Καλημέρα
Καλημέρα και να είστε όλοι καλά. Χρησιμοποίησα την λύση που μου έδωσε ο φίλος kapetang και δουλεύει στην κατασκευή του ερωτήματος αυτό που δεν μπορώ να κάνω είναι πως θα αλλάζω από μια φόρμα τις τιμές της συνθήκης στο συγκεκριμένο ερώτημα. Ευχαριστώ.
|
| |||
| |||
Δημιούργησα μια βάση για να δει κάποιος καλύτερα τι εννοώ. Οι τιμές στα κριτήρια του ερωτήματος θα ήθελα να αλλάζουν μέσω κώδικα ή φόρμας. Ευχαριστώ ξανά. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Παναγιώτη, δες μια πρόταση στη συνημμένη ΒΔ. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Καλησπέρα.
Φίλε Γιώργο ευχαριστώ πολύ αυτό χρειαζόμουν είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο με βόλευε ποιο πολύ όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση με βολεύει η δεύτερη εκδοχή και βάζοντας ένα ακόμα * αναζητείται η τιμή και στο μέσω της παράστασης,αν δεν κάνω λάθος με μία δοκιμή δουλεύει αλλά δεν ξέρω αν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα σε διάφορες τιμές. Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Κριτήρια ερωτήματος | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 23-10-16 11:45 |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα με κριτήρια εγγραφές άλλου πίνακα | kasampas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-04-16 10:58 |
[ Ερωτήματα ] Κριτήρια σε ερώτημα προσάρτησης | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-12-15 15:54 |
[ Συναρτήσεις ] Iff σύνταξη στα κριτήρια!! | docker | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-10-15 13:28 |
Κριτήρια ερωτήματος . | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-11-11 14:24 |
Η ώρα είναι 07:34.