Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αθροίσματα πολλών πινάκων σε μια φόρμα
Καλησπέρα στο Forum Στο παρακάτω συνημμένο, περιέχονται (4) πίνακες και (1) φόρμα. Προσπαθώ να πετύχω το εξής: Να εισάγω τιμές στα πεδία, D1, D2, D3 κλπ και παραπλευρως να εξάγονται άμεσα διάφορα αθροίσματα. Έκανα διάφορες δοκιμές αλλά μου βγάζει "Σφάλμα". Μάλλον έχω κολλήσει σε κάτι που επιφανειακά, τουλάχιστον, φαίνεται εύκολο(;). Κάθε βοήθεια από τα μέλη του Forum είναι ευπρόσδεκτη και θα είμαι ιδιαιτέρως υπόχρεος γι`αυτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Με εκτίμηση Δημήτρης ΥΓ: Το ζητούμενο επιτυγχάνεται με άλλους τρόπους (πχ Φόρμα - Υποφόρμα). Ωστόσο, η λύση θα ήθελα να γίνεται με τον τρόπο που εχω στη φόρμα. Δηλ. όλα σε μία και μοναδική φόρμα. |
| |||
| |||
Αθροίσματα πολλών πινάκων σε μια φόρμα (Ορθή επανάληψη ως προς το συνημμένο)
Καλημέρα στο Forum. Ανεβάζω εκ νέου το σωστό συνημμένο, λόγω κάποιου λάθους στο προηγούμενο. Φιλικά Δημήτρης |
| |||
| |||
Καλησπέρα Δημήτρη, ελπίζω να κατάλαβα το ζητούμενο. Δες τη συνημμένη ΒΔ. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο Η λυση που πρότεινες, είναι ακριβώς αυτό που ήθελα να πετύχω. Θερμές ευχαριστίες και καλή συνέχεια... Φιλικά Δημήτρης |
| |||
| |||
Γιώργο (Kapetang), Ήδη έχω προσαρμόσει την πρότασή σου στη Φόρμα μου και λειτουργεί άψογα. Θα ήθελα, ωστόσο, αν έχεις την καλωσύνη και, φυσικά, αν γνωρίζεις να σε ρωτήσω επιπροσθέτως και το εξής: Είναι δυνατόν να βάλουμε κάποιον Κώδικα στο sumD1, στο sumD2 κλπ ο οποίος, όταν αλλάζει η αριθμητική τιμή του sumD1, του sumD2 κλπ, να καταγράφεται σε διπλανά πεδία, αντιστοίχως, η ημερομηνία της τελευταίας αλλαγής; Δηλ.: sumD1 (τρέχουσα τιμή)= 500 (+300), sumD1 (νέα τιμή) =800 : ημερομηνία και ώρα αλλαγής (από 500 σε 800) Προσοχή: Ο Κώδικας θα ήθελα να τρέχει πάνω στα πεδία, sumD1, sumD2 κλπ και όχι στα πεδία D1,D2 κλπ... Με εκτίμηση Δημήτρης |
| |||
| |||
Καλησπέρα Μόλις ανοίξει η φόρμα υπολογίζεται το άθροισμα των τιμών του πεδίο D1 και το αποτέλεσμα εμφανίζεται στο sumD1. Η τιμή στο sumD1 δεν μπορεί να αλλάξει άμεσα (πληκτρολογώντας μια νέα). Μπορεί όμως να αλλάξει έμμεσα κάνοντας αλλαγές (αλλαγή τιμών, διαγραφή, προσθήκη) στο πεδίο D1. Η έμμεση αλλαγή δεν εκκινεί (πυροδοτεί) κάποιο συμβάν αλλαγής για το πεδίο sumD1, οπότε ακόμα και αν έχουμε γράψει κάποιο κώδικα, αυτός δε θα εκτελεστεί. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο, σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Έγινε απολύτως κατανοητή. Με εκτίμηση /Δημήτρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αθροίσματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα. | steliosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-03-14 11:07 |
[ Φόρμες ] Άθροισματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα. | steliosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 22-01-14 09:32 |
Αθροίσματα απ τη δευτερεύουσα στη κύρια φόρμα | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-10-12 21:16 |
[Εκτύπωση] Εκτύπωση πολλών αρχείων, πολλών επιλογών | mak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 11-06-12 13:34 |
Σύνδεση πολλών πινάκων σε μια φόρμα | gregory_m | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 01-12-09 21:47 |
Η ώρα είναι 21:23.