Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Φίλτρο σε Φόρμα με combo box
Καλησπέρα καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για ένα αθλητικό ημερολόγιο που προσπαθώ να φτιάξω. Φάνηκε η ανάγκη για ένα φίλτρο, σε φόρμα, που να επιλέγει εγγραφές από ένα πίνακα με κριτήρια όπως: ημερομηνία από έως, απόσταση και χρόνο μεταξύ μιας ελάχιστης και μιας μέγιστης τιμής, με την ιδιαιτερότητα να εμφανίζονται τα αποτελέσματα σε άλλη, διαφορετική, φόρμα. Το πλαίσιο κειμένου "Διαδρομή" είναι δύο φορές για να μπορεί να γίνει επιλογή ταυτόχρονα 2 διαδρομών. Υιοθέτησα τη δημιουργία του Χρήστου Φ. (FilterWithComboBox) και τον ευχαριστώ, αλλά δεν μπορώ να την προσαρμόσω λόγω αδυναμίας σύνταξης του κατάλληλου κώδικα, το μόνο που κατάφερα είναι μέσω ενός ερωτήματος να φιλτράρω κάτι, αλλά χωρίς να πληρούνται όλα τα κριτήρια. Με εκτίμηση Λάμπρος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Λάμπρο, δες τη συνημμένη ΒΔ. Έχω προσθέσει τον κατάλληλο κώδικα στα κουμπιά [Εκκαθάριση] και [Εφαρμογή]. Τα κριτήρια διαμορφώθηκαν έτσι ώστε τα κενά πεδία στη φόρμα [Φίλτρο] να μη συμμετέχουν στη διαμόρφωση του φίλτρου. Κάνε δοκιμές μήπως μου διέφυγε κάτι. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 22-03-15 στις 14:14. Αιτία: αλλαγή συνημμένου |
| |||
| |||
Γιώργο, είσαι φοβερός. Δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα. Νομίζω πως για ‘σένα δεν υπάρχουν όρια! Σ’ ευχαριστώ πολύ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο σε Φόρμα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 27-12-12 15:16 |
Φίλτρο σε φόρμα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 27-03-12 20:15 |
Φίλτρο σε δευτερεύουσα φόρμα. | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-02-11 22:50 |
Φίλτρο σε Φόρμα Access | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 02-02-11 11:06 |
[ Φόρμες ] Βοήθεια στην σύνταξη κώδικα για combo box σε φόρμα. | Ιρις | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-01-11 11:54 |
Η ώρα είναι 08:06.