Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
[Reports] 2 columns
Είναι δυνατόν να έχω 2 στήλες εκτύπωσης; τις μονές σελίδες αριστερά και τις ζυγές δεξιά;
|
| |||
| |||
Καλημέρα Χάρη, δες το συνημμένο αρχείο Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Ευχαριστώ αλλά δεν εννοώ αυτό... Έχω μια έκθεση σε "Προβολή" Εκεί μπορεί να δεχθεί και κάποια πλήκτρα κώδικα κλπ. Σε αυτή τη φάση βλέπω για σήμερα τι συνεργεία θα βγούνε και ποιες βλάβες θα πάρουν. Η έκθεση ανανεώνετε κάθε 5 λεπτά. Έχω πλάτος μισή οθόνη (ίσως και λιγότερο) αλλά μήκος αρκετά μεγάλο. Με αποτέλεσμα πρέπει να κατέβεις κάτω - κάτω για να δεις άλλα τμήματα κλπ. Επειδή έχω χώρο,,,θα μπορούσα τα "μονά"προγράμματα να μπαίνουν αριστερά και τα ζυγά δεξιά. Θέλω δηλαδή να ρωτάω (iif(program_id)="μονός";1;0) πχ. Και να φτάξω ένα sub_report even και odd Αν το απτέλεσμα program_id/2= ακέραιος Then .... Καμμια προσέγγιση; |
| |||
| |||
Καλησπέρα Υποθέτω ότι τα δεδομένα είναι στον πίνακα Table1. Οι δευτερεύουσες εκθέσεις μπορούν να στηριχθούν στα ερωτήματα: Κώδικας: SELECT Table1.* FROM Table1 WHERE ((([Program_ID] Mod 2)=0)); Κώδικας: SELECT Table1.* FROM Table1 WHERE ([Program_ID] Mod 2 =1); Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Σωστά κάπως έτσι σκεφτόμουνα...ευχαριστώ.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Reports | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-11-12 18:14 |
Εύκολη κατασκευή εκθέσεων (reports) | dimitrios67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-11-11 18:17 |
Η ώρα είναι 07:46.