Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Παλέτα χρωμάτων
Καλημέρα στην παρεα, Θα ήθελα για άλλη μια φορά την βοήθεια των έμπειρων φίλων του φόρουμ. Στην βάση μου έχω κρυμμένο το Ribbon και το Tool Bar. Αυτό που ζητάω ειναι μέσω ενός command να μπορώ να εμφανίζω την παλέτα χρωμάτων και έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να κάνει τις δικές του επιλογές χρωματισμού είτε των πεδίων είτε των γραμμάτων.. Υ.Γ: δεν αναφέρωμαι στην εντολή εμφάνισης του Ribbon ουτε του Tool Bar. Ζητάω συγκεκριμένα μονο για την παλέτα χρωμάτων Ευχαριστώ εκ προτέρων |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο, δες μια πρόταση στη συνημμένη ΒΔ. Στη ΒΔ υπάρχει ο κώδικας εμφάνισης του πλαισίου διαλόγου επιλογής χρωμάτων και επιπλέον ένα παράδειγμα αξιοποίησης αυτής της δυνατότητας. Συγκεκριμένα, πατώντας το κουμπί της φόρμας [frmSetColor], εμφανίζονται στο χρήστη μηνύματα που τον ενημερώνουν σε ποια στοιχεία της φόρμας [frmColor] θα εφαρμοστούν τα χρώματα που θα επιλέξει, γίνεται ο επιθυμητός χρωματισμός των στοιχείων και στη συνέχεια εμφανίζεται και η φόρμα [frmColor], για να δει το αποτέλεσμα των επιλογών του. Καλή συνέχεια. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο καλημέρα και πάλι Ευχαριστώ για την βοήθεια σου και για το συνημμένο παράδειγμα ώς προς τον τρόπο αξιοποίησης της παλέτας χρωμάτων Θα προσπαθήσω να προσαρμόσω τον κώδικας ανάλογα με τις δικές μου απαιτήσεις Σε ευχαριστώ θερμά. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κωδικοί χρωμάτων | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 19-08-15 23:18 |
[Μορφοποίηση] Πρόβλημα με τη μορφοποίηση χρωμάτων | dimisaram | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-07-15 20:24 |
[Εκτύπωση] Εκτύπωση μερικών χρωμάτων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 26-07-10 14:09 |
Η ώρα είναι 09:23.