Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Access 2007 as Front End to MySQL database
Καλησπέρα... Έχω φτιάξει μια εφαρμογή σε Access 2007.(Αφορά αιτήματα Δημοτών και εξυπηρέτηση αυτών. Με συνεγεία εργασίες υλικά αυτοκίνητα κλπ) Χρησιμοποιώ ένα αρχείο accdb για τα data, και ένα άλλο accdb για το Front End σε κάθε χρήστη. Στο δεύτερο μπαίνουν συνδεδεμέναι οι πίνακες του πρώτου. Οι χρήστες μου θα είναι 6-10 χρήστες. Οι πίνακες με αρκετά δεδομένα είναι περίπου 100.000 εγγραφές. Ερωτώ: έχει διαφορά η σύνδεση πινάκων με accdb database η με MySQL με ODBC connector? Έχει διαφορά η σύνδεση με ODBC στη MySQL(να κάνει τη δουλειά η Access...Νομίζω πάει και πιο αργά) απότι η σύνδεση με κώδικα στo Front End? Νομίζω το τελευταίο είναι και το πιο γρήγορο...Θα μου πεις γιατι κρατας την Access σαν Front End...γιατί έχει αρκετό υλικό που δεν μπορώ να τα κάνω γρήγορα σε PHP+HTML κλπ. Εδώ θέλω μια βοήθεια...Έχω μια φόρμα που onOpen καλει μια Function σύνδεσης μέσω ODBC στη απομεμακρυσμένη βάση. Κώδικας: ConnString = "Driver={MySQL ODBC 5.1 Driver};Server=localhost;Database=requests_data;User=root;Password=******;Option=3;" Κώδικας: Dim Recordset As New ADODB.Recordset Dim SQL As String 'Open the connection to the database opendbConnection 'declare the SQL statement that will query the database SQL = "SELECT * FROM ref_employee" 'Open the recordset object executing the SQL statement and return records Recordset.Open SQL, Connection |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ACCESS 2007 ΣΕ ACCESS 2010 | deminio | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-10-10 22:09 |
Access 2003 Vs Access 2007 | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-02-10 21:07 |
Απενεργοποίηση της Ασφάλειας Μακροεντολών σε Access 2003 και Access 2007 | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 28-11-09 18:16 |
Πρόβλημα με Access 2007... | ChryssaV | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-10-09 12:14 |
Η ώρα είναι 09:28.