Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ερώτημα ενημέρωσης
Καλησπερα σας, Φτιαχνω μια βάση για συγκέντροση παραγγελιών απο πελάτες. Εχω εναν πίνακα [ΠΡΟΙΟΝΤΑ] και εναν πινακα [ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ] στον ΠΡΟΙΟΝΤΑ εχω 2 πεδια [ΠΡΟΙΟΝ] και [ΤΙΜΗ] στο ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ (μεταξυ αλλον) εχω 2 πεδια [ΠΡΟΙΟΝ] και [ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ] προς ωρας εχω απο παλια καποιες εγγραφες με συμπληρωμενο ΜΟΝΟ το πεδιο [ΠΡΟΙΟΝ] πως πρεπει να συνταξω ενα ερωτημα ενημερωσης (λογικα) ωστε να ενημερωση τις τιμές των προιοντων [ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ] αντλοντας την τιμη μοναδας απο τον πινακα ΠΡΟΙΟΝΤΑ πεδιο [ΤΙΜΗ]. Το ειχα καταφέρει παλιότερα να αντιστοιχεί το πεδιο [ΠΡΟΙΟΝΤΑ].[ΤΙΜΗ] να ειναι ισο με [ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ].[ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ] οπου [ΠΡΟΙΟΝΤΑ].[ΤΙΜΗ] ειναι ισο με [ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ].[ΠΡΟΙΟΝ] Περιμενω τα ΦΩΤΑ σας!!!!! |
| |||
| |||
Καλησπέρα Βαγγέλη, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το παρακάτω ερώτημα: Κώδικας: UPDATE ΠΡΟΙΟΝ INNER JOIN ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ON ΠΡΟΙΟΝ.ΠΡΟΙΟΝ = ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΠΡΟΙΟΝ SET ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ.[ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ] = [ΠΡΟΙΟΝ]![ΤΙΜΗ] WHERE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ.[ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ] Is Null; Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Παράθεση:
Καλημερα kapetang, σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση ειναι ακριβως αυτο που θελω!! Ως προς την διαφοτετικη τιμη ισχυει ιδια πολιτικη τιμων για ολους τους πελατες. Σε ευχαριστω πολυ και παλι!!! |
| |||
| |||
Οι τιμές δε μεταβάλλονται με το χρόνο;
|
| |||
| |||
Καλημερα και παλι! Βασικα αφορα παλια προιοντα η συγκεκριμενη διαδικασια! Σε ευχαριστω πολυ
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτημα προσάρτησης ή ενημερωσης | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-12-14 21:14 |
Βοήθεια για ερώτημα ενημέρωσης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-06-14 16:29 |
[ Ερωτήματα ] Δημιουργία ερωτήματος ενημέρωσης | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-09-13 13:02 |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα Ενημέρωσης. | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-08-11 17:54 |
Eρωτήματα ενημέρωσης | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 17-12-09 22:52 |
Η ώρα είναι 08:19.