Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ενημέρωση πεδιου έκπτωσης
Έχω ανεβάσει μια βάση δεδομένων και θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο να μπορώ αλλάζοντας την έκπτωση στο πεδίο της φόρμας τιμολόγιο να ενημερώνεται αυτόματα η φορμα στα πεδια έκπτωση στην υποφορμα (τιμολόγιο ii). Eχω προσπαθησει μέχρι στιγμής να ενημερώνω μια μια σειρά αλλα δεν είναι βολικό αυτό και είναι χρονοβόρο. Υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς να χρειάζεται κάποιο κουμπί ανανέωσης? Οι πίνακες είναι περασμένη σε ερωτήματα για μελλοντικό σκοπό δεν ξέρω αν επηρεάζει αυτό σε κάτι! ευχαρηστω. https://www.dropbox.com/s/dhtjbgfyqc...logio.rar?dl=0 |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Αν στο πεδίο [ΕΚΠΤΩΣΗ] της υπο-φόρμας γράψεις : Κώδικας: Private Sub ΕΚΠΤΩΣΗ_AfterUpdate() Me.ΤΙΜΗ = Me.ΤΙΜΗ - Me.ΕΚΠΤΩΣΗ End Sub ...για να δούμε Νίκος |
| |||
| |||
Σε κάθε σειρά το κάνει πάντως. Σε όλες τις στήλες γίνετε ταυτοχρόνως? |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αν με πεις πώς θα αλλάξεις μαζικά την έκπτωση, τότε ...βεβαίως και γίνεται! |
| |||
| |||
Σε λέω τοτε φιλτατε Meteora. Αλλαγη μαζικα την εκπτωση.Ξερω οτι εισαι "μαεστρος" στο αντικειμενο και με εχεις βοηθησει σε αρκετα προβληματα εως τωρα,χωρις να εξερουμε και τα αλλα παιδια του forum βεβαια !!! |
| |||
| |||
καμια απαντηση?
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Σε ρώτησα με ποιο τρόπο (πώς) θα κάνεις μαζική έκπτωση, διότι στη φόρμα εμφανίζεις δυο εκδοχές παραδεκτές, αλλά άσχετες μεταξύ τους. Την εκατοστιαία (πχ. 5%) και την απόλυτα αριθμητική ( πχ 0,05 ευρώ). Δεν μας έδωσες απάντηση, Αντ΄ αυτού περιμένεις από εμένα ή κάποιο άλλο μέλος να δώσει συνέχεια. Σκέψου πάνω στη σχεδίαση που έκανες και όταν καταλήξεις, τότε εδώ είμαστε. Σε εκτιμώ, άσχετα που εσύ "δεν με πας" Νίκος |
| |||
| |||
Νικο καλησπερα πίστεψε με δεν έδωσα βάση και λογικό είναι όντως αυτό που μου είπες.Βιάζομαι και γράφω πολλές φορες ακατανόητα όντως. Τώρα το διόρθωσα. Εγώ αυτό που θέλω να κάνω eiani σε κάθε εγγραφη προϊόντος να δέχεται την αλλαγή στο πεδίο έκπτωση το ποσοστό % . Στην αρχή ναι δεν σου κρύβω ότι είχα σπαστεί μαζί σου,παρατηρώ όμως ότι καμια σχέση είσαι πολύ ok μάλιστα!! https://www.dropbox.com/s/oue45y0jo6...o%202.rar?dl=0 |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Αντώνη δεν εργάστηκα πάνω στο υλικό που ανάρτησες διότι έχει πολλά, μα πάρα πολλά προβλήματα... Καλή συνέχεια |
| |||
| |||
Μπορεί να μην εργάστηκες αλλα μου βρήκες λύση και ευχαριστώ,πολύ καλο κολπάκι δεν το σκέφτηκα.Βεβαια καλύτερα θα ήτανε με τον Άλλο τρόπο σίγουρα. Κάνω και εγώ κάποια test ίσως το βρω αλλα θα παιδευτώ πάρα πολύ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Ποσοστό έκπτωσης μεταξύ 2 τιμών | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-04-14 14:24 |
Ενημέρωση πεδίου | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-01-13 16:41 |
[ Πίνακες ] Ενημέρωση πεδίου πίνακα | kosta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-12-12 10:02 |
Ενημέρωση Πεδίου | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-03-12 18:56 |
Ενημέρωση πεδίου | Αντώνης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 18-06-11 06:46 |
Η ώρα είναι 07:48.