Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Διαχείριση Πρόσθεσης και Αφαίρεσης Αδειών Εργαζόμενων
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για αυτό το άκρως βοηθητικό φόρουμ Είμαι νέος στην MS Access και έχω βρει μεγάλη βοήθεια σε αυτό το φόρουμ. Αν και έχω ψάξει και έχω βρει κάποια παραδείγματα σχετικά με εφαρμογές διαχείρισης αδειών από προηγούμενα μέλη και ιδιαίτερα στη εφαρμογή που παρέθεσε ο Τάσος εντούτοις δεν έχω καταφέρει να βρω λύση στην εφαρμογή που χρειάζομαι. Προσπάθησα να δημιουργήσω μία εφαρμογή διαχείρισης αδειών την οποία θα διαλέγω το Όνομα του εργαζόμενου ακολούθως την κατηγορία της άδειας του και τις ημέρες απουσίας του. Δεν θέλω η εφαρμογή να υπολογίζει τις ημέρες απουσίας αυτόματα(Να μην αφαιρεί ημέρες αν είναι Σαββατοκύριακο ή Δημόσια Αργία). Τα προβλήματά μου είναι: • πως σε μία φόρμα (και αντιστοίχως table) να δηλώνω τις άδειες που δικαιούται ο κάθε ένας υπάλληλος (π.χ. Κανονική 6 ημέρες , αναρρωτική 3 ημέρες κτλ. ) και μία φόρμα στην οποία να τοποθετούνται οι ημέρες τις οποίες ο εργαζόμενος έχει πάρει άδεια. • Να αφαιρούνται οι ήμερες (βάση κατηγορίας άδειας και χρονολογίας π.χ. 2014) και να εμφανίζεται το υπόλοιπο της άδειας. • Να μην μπορεί να τοποθετηθούν περισσότερες μέρες άδειας από το επιτρεπόμενο προκαθορισμένο σύνολό της κάθε κατηγορίας άδειας. Σε όσες προσπάθειες έχω κάνει δεν κατάφερα να τοποθετήσω σωστά την πρόσθεσή και την αφαίρεση σε Query ούτως ώστε να υπάρχει σωστό αποτέλεσμα. Σας παραθέτω δείγμα βάσης και αν μπορεί κάποιος από το φόρουμ να με βοηθήσει στην προσπάθεια δημιουργίας της εφαρμογής μου. Ευχαριστώ εκ το προτέρων |
| |||
| |||
Καλησπέρα Μαρίνο, στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρεις αρκετές οδηγίες για τη σχεδίαση μιας βάσης δεδομένων διαχείρισης αδειών: http://www.ms-office.gr/forum/access...22-adeies.html Επίσης θα βρεις και μια ΒΔ που σε γενικές γραμμές καλύπτει αυτά που ζητάς. Έχω τη γνώμη ότι, αν μελετήσεις προσεκτικά το σχετικό θέμα, θα μπορέσεις να προσαρμόσεις τη ΒΔ στις ανάγκες σου. Φιλικά/Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η πράξη της πρόσθεσης με κενά πεδία | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-12-13 06:42 |
Διαχείριση αδειών | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 13-01-13 17:23 |
Διαχείριση αδειών | passarella | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 07-09-12 12:46 |
[ Ερωτήματα ] Κατηγορία εργαζομένων και επίσημες Αργίες | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 31-01-12 11:43 |
Διαχείριση αδειών - παράδειγμα Access | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 24-05-10 13:44 |
Η ώρα είναι 06:55.