Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μεταφορά δεδομένων από πίνακα ή ερώτημα σε νέο πίνακα με άλλη μορφή. Γεια σας, συγχαρητήρια για τη μεγάλη προσφορά και τη βοήθεια σας στην κοινότητα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για το πώς μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα από τον PINAKA1 που έχει πολλές εγγραφές για κάθε άτομο (της βάσης δεδομένων που επισυνάπτω) στον PINAKA2 που έχει μία εγγραφή για κάθε άτομο με κάποιο τύπο ερωτήματος ή με κώδικα vba (έχω ασχοληθεί με κώδικα vba αλλά είμαι σχετικά αρχάριος) Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
Καλησπέρα Δημήτρη, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ερώτημα διασταύρωσης. Δες στην επισυναπτόμενη ΒΔ το ερώτημα: [PINAKAS1_Crosstab]. Για τη δημιουργία του χρησιμοποίησα τον οδηγό (στην κορδέλα, καρτέλα Create, ομάδα Queries, Query Wizard), που παρέχει ή Access. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο σ΄ευχαριστώ πολύ, τελικά ήταν τόσο απλό, μερικές φορές το μυαλό μου μπλοκάρει και σταματά να σκέπτεται, να είσαι καλά !!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσάρτηση δεδομενων απο πίνακα με autonumber σε πίνακα με ΙD:Number | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-01-17 20:12 |
Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 13:53 |
Αποφυγή διπλοεγγραφών κατα την μεταφορά δεδομένων από πίνακα σε πίνακα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-02-13 20:48 |
[Γενικά] Μεταφορά δεδομένων από μια καρτέλα σε άλλη | Γιώργος Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 18-01-13 15:03 |
[ Φόρμες ] Πεδίο απο άλλη φόρμα / πίνακα | crc | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-01-10 21:12 |
Η ώρα είναι 07:03.