Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μέγιστος αριθμός γραμμών στο πρόχειρο
Παιδια γεια σας, Οταν ενα ερωτημα εχει εκτελεστει και παω να ριξω τα δεδομενα σε excel μου βγαινει το μηνυμα που σας εχω στειλει. Προκειται για access 2007 που υποτιθετε οτι στο excel εχω 1,000,000 γραμμες. Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω? Σας ευχαριστω |
| ||||
| ||||
Αφου εχεις ACCESS 2007 η σωστη διαδικασια ειναι η εξης (Χωρις κωδικα): -Τρεχεις το ερωτημα. -Πας στο RIBBON εκει που λεει "Εξωτερικα Δεδομένα" -Μετα κανεις κλικ στο "Excel" (Εξαγωγη σε υπολογιστικο φυλλο του Excel) Και ολοκληρωνεις την διαδικασια. Εαν τωρα κανεις τα παραπανω και συνεχιζει να σου βγαζει σφαλμα τοτε πραγματι μπορει να εχεις παρα πολλα δεδομενα. |
| |||
| |||
Καλημερα σε ολους Deminio εκεινο που θα σου προτεινα εγω ειναι το εξης Μπορεις να κανεις εξαγωγη σε xml αλλα δημιουργεις μεγαλο μεγεθος αρχειου εξαγωγη σε Excel - Txt - Clipboard το οριο γραμμων που μπορεις να εξαγεις ειναι standard 65.536 γραμμες. Επομενως σου προτεινω το εξης: Θα ανοιξεις το Excel -Πας στο RIBBON εκει που λεει "Δεδομένα" -> "Ληψη εξωτερικων δεδομενων" -> "Απο την Access" και απο εκει κανεις εισαγωγη τα δεδομενα σου και μπορεις να τα επεξεργαστεις.
__________________ Φιλικά Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Chris : 22-01-10 στις 11:15. |
| |||
| |||
Καλημέρα, Η εξαγωγή σε Excel μπορεί να γίνει κάνοντας χρήση κώδικα VBA και όχι απαραίτητα με πολύπλοκη διαδικασία. DoCmd.TransferSpreadsheet acExport,,"TblName ή QryName","XlsFileName","True ή False / για επικεφαλίδες","Περιοχή Κελιών : A1:G12" Ένα παράδειγμα δηλαδή : εξαγωγή του πίνακα TblCustomers, στο αρχείο MyCustomers.xls με επικεφαλίδες και στα κελιά από A1:G12 DoCmd.TransferSpreadsheet acExport,,"TblCustomers","c:\temp\MyCustomers.xls" ,True ,"A1:G12" Έτσι σύντομα και χωρίς πολλή κώδικα και χωρίς να καλείς Extra References έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο για καλύτερο έλεγχο σίγουρα δημιουργείς αντικείμενα του Excel. |
| |||
| |||
Φιλε Κωνσταντινε μπορω να πω οτι με βοηθησες παρα πολυ. Ευχαριστω |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] απόκρυψη γραμμών | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-04-15 15:49 |
Μέγιστος αριθμός πεδίων σε ένα πίνακα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-03-15 16:13 |
[Excel07] Μέγιστος αριθμός φύλλων excel | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-07-13 11:11 |
[ Φόρμες ] ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΔΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ACCESS | provjn | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-03-10 12:46 |
Προχειρο στην Access 2007 | Deminio | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 08-04-09 08:21 |
Η ώρα είναι 08:31.