Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Δημιουργία έκθεσης εβδομαδιαίου προγράμματος διατροφής
Καλημέρα στους φίλους του φόρουμ, επανέρχομαι σε ένα προσωπικό παλαιότερο θέμα το οποίο έχω αναρτήσει παλαιότερα και θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω μια βάση δεδομένων μέσω της οποίας όπως θα δείτε μπορεί ο χρήστης να δημιουργήσει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής επιλέγωντας φαγητά και τοποθετώντας τα σε ημέρες και είδος γευμάτων. Θα ήθελα λοιπόν να μπορώ να δημιουργήσω ένα report (μια έκθεση) στην οποία να μπορούν να παρουσιάζονται οι καταχωρήσεις των γευμάτων και φαγητών ανάλογα με τις ημέρες που έχουν τοποθετηθεί. Προσπαθώ να επιτύχω το ζητούμενο αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να καταφέρω την τελειότερη απόδοση του ζητούμενου. Ζητώ την βοήθεια σας. Επισυνάπτω την βάση για καλύτερη κατανόση περί του ζητούμενου. Ευχαριστώ εκ προτέρων |
| |||
| |||
Καλημέρα Γιώργο, δες την έκθεση rptWeekDiet2 στη συνημμένη ΒΔ. Βασίζεται στο ερώτημα διασταύρωσης qrytWeekDietCT, που με τη σειρά του βασίζεται στο qryHLPCT. Η έκθεση rptWeekDiet που ανέβασες παίρνει δεδομένα από το ερώτημα QryPrintA, αλλά αυτό δεν υπάρχει στη βάση σου, ενώ υπάρχουν πολλά άλλα άσχετα με το θέμα. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 02-11-14 στις 17:08. Αιτία: αλλαγή συνημμένου |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο, Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Γιώργο. Σήμερα έχω καταφέρει να βρώ χρόνο να κοιτάξω την βάση που επισυνάπτεις αλλά δυστυχώς στην προσπάθεια μου να την ανοίξω λαμβάνω ένα error το οποίο επισυνάπτω. Δυστυχώς δεν μπορώ να την ανοίξω φίλε μου, μήπως θα πρέπει προηγουμένως να κάνω κάτι προκυμένου να ανοίξει? Σε ευχαριστώ και πάλι |
| |||
| |||
Καλησπέρα Ελπίζω η συνημμένη ΒΔ να ανοίγει. Γιώργο, έχω τονίσει και άλλη φορά ότι όταν ζητούμε βοήθεια το δείγμα της βάσης θα πρέπει να περιορίζεται στο ακριβώς αναγκαίο. Αν ανεβάσουμε μια ΒΔ που περιέχει και μη αναγκαία αντικείμενα, όποιος θέλει να βοηθήσει δυσκολεύεται να βρει τα χρήσιμα. Δυσκολία υπάρχει και στη μετατροπή της βάσης σε μορφή που θα ανοίγει χωρίς προβλήματα. Χωρίς παρεξήγηση, στο εξής, δεν πρόκειται να ασχοληθώ με ζητήματα που παρουσιάζουν το παραπάνω πρόβλημα. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Καλημέρα Γιώργο και σε ευχαριστώ πολύ για το αρχείο. Είναι αυτό που ακριβώς θέλω.!! Θα προσπαθήσω να το προσαρμόσω στην πραγματική βάση φίλε μου. Έχεις δίκιο στο ζήτημα με τα αρχεία που πρέπει να "ανεβάζουμε" στο φόρουμ. Προσωπικά θα περιορίζομαι στο ζητούμενο φίλε μου έτσι ώστε να μην δμιουργείται η οποιαδήποτε σύγχιση. Νάσαι καλά Γιώργο και σε ευχαριστώ πολύ. |
| |||
| |||
Γιώργο καλησπέρα, Ανοίγω ξανά το θέμα διότι συνάντησα ένα απρόσμενο εμπόδιο έτσι ώστε να ολοκληρώσω την έκθεση που με την δική σου βοήθεια ετοιμάζω. Όπως θα διαπιστώσεις, έχω για παράδειγμα καταχωρήσει στη δίαιτα με κωδικό 2, τρία φαγητα και έβαλα φίλτρο να παίρνει τον κωδικό του προγράμματος δίαιτας απο την εν λόγο φόρμα. Εντούτις αν και θα έπρεπε στην έκθεση να παρουσιάζωνταν όλα τα φαγητά της ίδιας ημέρας και του ιδίου τύπου γεύματος (πχ Δευτέρα και Πρωινό) παρουσιάζεται μόνο το τελευταίο καταχωρημένο φαγητό. Ωστόσο, έχω διαπιστώσει ότι αυτό ωφείλεται στο γεγονός ότι στο ερώτημα qryWeekDietCT και στο πεδίο Food στις παραμέτρους του πεδίου έχουμε το Last. Έχω δοκιμάσει όλες τις άλλες διαθέσιμες επιλογές αλλά δεν δουλεύει τότε το ερώτημα.. Θα μπορούσες να με βοηθήσεις πάνω σε αυτο? Επισυνάπτω την βάση. |
| |||
| |||
Γιώργο, δες τη συνημμένη ΒΔ Έχω αλλάξει το βοηθητικό ερώτημα και έχω προσθέσει και μια λειτουργική μονάδα κώδικα. |
| |||
| |||
Παράθεση:
Γιώργο σε χαιρετώ και σςε ευχαριστώ για την βοήθεια. Δυστυχώς δεν μπορώ να ανοίξω το αρχείο και ειλικρηνά δεν γνωρίζω τον λόγο εφόσον και εγώ στην ουσία χρησιμοποιώ accdb αρχεία..(?) Επισυνάπτω το μήνυμα που λαμβάνω. Ευχαριστώ πολύ |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο, ελπίζω να μπορέσεις να ανοίξεις το συνημμένο αρχείο. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά είναι κουραστικό, κάθε φορά που ασχολούμαι με κάποιο αρχείο σου, να αναγκάζομαι να το μετατρέπω σε .mdb μορφή Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Καλημέρα Γιώργο, Ευχαριστώ για την βοήθεια. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα αρχεία, ειλικρηνά και εγώ χρησιμοποιώ το ιδιο format και όταν προσπαθήσω να "κατεβάσω" κάτι απο το φόρουμ έχω δυστυχώς αυτό το θέμα. Γιώργο θα κοιτάξω το αρχείο κάποια στιγμή σήμερα καθώς είμαι υπηρεσία έως το απόγευμα. Νάσαι καλά και ευχαριστώ και πάλι. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Σύνταξη εβδομαδιαίου Πρόγραμματος Οδηγών | ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΚ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-12-13 19:41 |
Access Σύνταξη Εβδομαδιαίου Προγράμματος | ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 01-12-13 19:29 |
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία Έκθεσης | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-11-12 17:50 |
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία έκθεσης | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-10-12 10:04 |
[Γενικά] Δημιουργία προγράμματος | panos24 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 11-07-12 17:14 |
Η ώρα είναι 07:27.