Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Σχέσεις σε πίνακες
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ! Φτιάχνω μια βάση για ένα πολιτιστικό σύλλογο .ο σύλλογος αποτελείται από μέλη που το κάθε μέλος κάθε χρόνο πληρωνη ενα πόσο ως συνδρομή. κοίταξα την βάση που ανέβασε ο φίλος tzvangel αλλά έχω κόλληση στις σχέσεις των πινάκων Θα ήθελα όποιο από τα μέλη του φόρουμ μπορεί να βάλει σχέσεις στους πινάκες που ανεβάζω Κύριος πινάκας είναι ο πίνακας ΜΕΛΗ ΣΥΛΟΓΟΥ. Ευχαριστω Χρηστος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos0718 : 21-10-14 στις 21:24. Αιτία: ανεβασμα βασης |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ! Φτιάχνω μια βάση για ένα πολιτιστικό σύλλογο .ο σύλλογος αποτελείται από μέλη που το κάθε μέλος κάθε χρόνο πληρωνη ενα πόσο ως συνδρομή. κοίταξα την βάση που ανέβασε ο φίλος tzvangel αλλά έχω κόλληση στις σχέσεις των πινάκων Θα ήθελα όποιο από τα μέλη του φόρουμ μπορεί να βάλει σχέσεις στους πινάκες που ανεβάζω Κύριος πινάκας είναι ο πίνακας ΜΕΛΗ ΣΥΛΟΓΟΥ. Ευχαριστω Χρηστος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Χρήστο, η σχεδίαση της ΒΔ παρουσιάζει κάποια μειονεκτήματα. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για τη σωστή σχεδίαση των ΒΔ και τις σχέσεις μεταξύ των πινάκων και έχεις τη σχετική υπομονή και επιμονή, θα σε συμβούλευα να διαβάσεις προσεκτικά τα άρθρα : Βασικές αρχές σχεδίασης βάσης δεδομένων - Access Οδηγίες για τις σχέσεις πίνακα - Access Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Ευχαριστώ Γιώργο για τα θέματα που μου έδωσες άλλα αυτή τη στιγμή πραγματικά καίγομαι για να κάνω αυτή τη βάση Αν θέλεις μπορείς να μου βάλεις τις σχέσεις σάυτους τους πίνακες που έχω ανεβαση . βέβαια διόρθωσε τους εσύ όπου μπορείς και πάλι ευχαριστώ φιλικά Χρηστος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Χρήστο, δες τη συνημμένη ΒΔ Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Πολλα Ευχαριστω Και θα ακολουθησω την συμβουλή σου Χρήστος |
| |||
| |||
Γιώργο και παλι σε ενοχλώ Οταν παω να δημιουργησω σχεσεις μεταξη του πινακα ετησισ συνδρομη και του πινακα πληρωμες μελων η σχεση που μου δινη ειναι ΑΟΡΙΣΤΗ και οχι ενα προς πολλα Εκανα ακριβως οπως μου εκανες την βαση τι κανω λαθος !!! Ευχαριστω για τον χρονο σου φιλικα Χρηστος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] σχέσεις πινακων | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-11-14 19:18 |
[ Πίνακες ] σχέσεις πινάκων | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-11-14 18:43 |
[ Πίνακες ] Σχέσεις | CR88 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 11-05-14 12:58 |
[ Πίνακες ] Σχέσεις Πινάκων - Πρόβλημα | cybervit | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-03-13 18:54 |
Δεν εμφανίζει τις σχέσεις... | ileon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 30-09-11 19:11 |
Η ώρα είναι 08:19.