Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μπέρδεμα με εκτύπωση έκθεσης
καλησπέρα σας, θα ήθελα την γνώμη σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. έχω φόρμα παραγγελιών πωλήσεων η οποία με ερώτημα προσάρτησης στέλνει τα δεδομένα σε άλλη φόρμα "έργα" την οποία αν χρειάζεται εμπλουτίζω με στοιχεία (που δεν καταχωρούνται μέσω της παραγγελίας) και από αυτή την φόρμα με μακροεντολή εκτυπώνω την έκθεση του "έργου". το πρόβλημά μου είναι ότι μερικές φορές (όχι πάντα! και αυτό είναι το άκρως παράξενο) αντί να εκτυπώσει την έκθεση "έργο" ξεκινάει εκτύπωση όλων των φορμών των παραγγελιών. επισυνάπτω την μακροεντολή που έχω στήσει για την προσάρτηση της παραγγελίας στα έργα και την μακροεντολή της προεπισκόπησης εκτύπωσης της έκθεσης. δεν ξέρω πως τα έχω μπερδέψει τόσο πολύ! όποια γνώμη καλοδεχούμενη, ευχαριστώ εκ των προτέρων! Εύη |
| |||
| |||
επισυνάπτω επίσης την φόρμα των παραγγελιών (την μαμά) η οποία εκτυπώνεται όταν ξεκινάει το σφάλμα εκτύπωσης της έκθεσης
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκτύπωση έκθεσης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-04-16 12:30 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-01-16 07:21 |
Εκτύπωση κεφαλίδας δευτερεύουσας έκθεσης | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-04-15 12:47 |
Πρόβλημα με την εκτύπωση δευτερεύουσας έκθεσης | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-01-13 13:55 |
[ Εκθέσεις ] Εκτυπωση εκθεσης σε dotmatrix | sw1jgw | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-10-10 00:47 |
Η ώρα είναι 08:25.