Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αρχικοποίηση Βάσης Δεδομένων
Πολύ καλησπέρα στο Forum, Η ερώτηση μου είναι η εξής: Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αρχικοποιήσω τη βάση δεδομένων μου. Και τι εννοώ με αυτό Θα ήθελα να διαγραφούν όλες οι εγγραφές από όλους τους πίνακες καθώς και να μηδενιστούν τα πεδία Αυτόματης Αρίθμησης σε κάθε πίνακα. Ομολογώ ότι το είχα συναντήσει σε κάποια σελίδα στο ίντερνετ (αμερικάνικη νομίζω) αλλά αδυνατώ να βρω λύση. Επίσης θυμάμαι ότι γινόταν με τη χρήση VBA που την προτιμώ σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις Φιλικά Ηλίας |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα
Με εκτίμηση Νίκος |
| |||
| |||
Γενικα οι πινακες ειναι αυτη που κρατουν δεδομενα! Ενας καλος τροπος ειναι.. Να κανεις αντιγραφη επικολληση εναν εναν πινακα σε "μονο δομη" και υστερα διαγραφη των πινακων που εχουν δεδομενα και μετονομασια των νεων αδιων πινακων! Τελος κανεις και Κουμπί Office - Διαχείριση - Συμπύκνωση και επιδιόρθωση βάσης δεδομένων οπως λεει ο φιλος METEORA και εισαι κομπλε! |
| |||
| |||
Ευχαριστώ πολύ να είστε καλά.... Δουλεύει όπως ακριβώς το είπατε.. Φιλικά Ηλίας |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Σχεδίαση βάσης δεδομένων | Πανος_ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 29-02-16 20:19 |
Μηδενισμός - Αρχικοποίηση Βάσης | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-11-13 00:41 |
Ασφάλεια Βάσης Δεδομένων | jimvasiloudis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 03-02-12 10:13 |
Κλείδωμα Βάσης δεδομένων | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 08-08-10 15:42 |
Άνοιγμα βάσης δεδομένων | ntelios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-03-10 19:34 |
Η ώρα είναι 09:42.