Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Λειτουργία πλαίσιο κειμένου για μεταφορά
Χαιρετώ την παρέα και ζητάω βοήθεια για κάτι που δεν έχω καταφέρει να κάνω. Στη βάση που επισυνάπτω όταν πατάμε στην επιλογή πελάτες ανοίγει μιά φόρμα με ένα γαλάζιο πλαίσιο κειμένου. Θέλω πατώντας πάνω εκεί να μεταφέρομαι στη σελίδα2 της ΦόρμαςΔιπλωμάτων. Είναι εφικτό? Ευχαριστώ |
| |||
| |||
Καλησπέρα Βαγγέλη, δε μου φαίνεται καλή ιδέα το κλικ σε πεδίο κειμένου. Πιο λογικό είναι το κλικ σε κουμπί. Πάντως, δες μια υλοποίηση στη συνημμένη ΒΔ, όπου με το κλικ στο πλαίσιο κειμένου τρέχει ο παρακάτω κώδικας: Κώδικας: Private Sub Σύνολο_Οφειλών_Click() DoCmd.OpenForm "ΦόρμαΔιπλωμάτων" Forms("ΦόρμαΔιπλωμάτων").TabCtl0.Pages(1).SetFocus End Sub |
| |||
| |||
Αυτό ακριβώς ήθελα Γιώργο. Ευχαριστώ πολύ |
| |||
| |||
Γιώργο πως θα κάνουμε να ανοίγει τη συγκεκριμένη εγγραφή? Γιατί τώρα ανοίγει την πρώτη και όχι για τον καθένα.
|
| |||
| |||
Βαγγέλη η φόρμα που περιέχει τη σελίδα 2,στη συνημμένη στο μήνυμά σου ΒΔ, είναι κενή. Ανέβασε ένα άλλο δείγμα και διευκρίνισε τι ακριβώς θέλεις. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντικατάσταση αριθμού σε πλαίσιο κειμένου | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 12-11-16 19:02 |
[ Φόρμες ] Σύνθετο πλαίσιο κειμένου | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 26-09-14 20:17 |
[ Φόρμες ] Εικόνα συνδεδεμένη με πλαίσιο κειμένου | Λάμπρος Τ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-06-14 22:08 |
[Γενικά] Πλαίσιο κειμένου Activex | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-01-14 11:46 |
[ Φόρμες ] Ενημέρωση πλαίσιο κειμένου | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 20-06-11 21:27 |
Η ώρα είναι 07:25.