Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Έχω ανεβάσει μια βάση και έχω το εξής πρόβλημα. Κάνοντας αναζήτηση στο πεδίο "αναζήτηση" ότι ξεκινάει από το γράμμα (T) μου βγάζει το σφάλμα " runtime error '91' object variable or with block variable not set Γνωρίζει κανεις γιατί το κάνει αυτό και πως μπορώ να το αποφύγω γιατί είναι εντελώς σπαστικό? Εδώ είναι ο κώδικας που έχω βάλει διορθώστε με αν είναι εύκολο γιατί έχω χαθεί εντελώς!!! Private Sub TxtSearch_Change() XS = TxtSearch.Text sqlStr = "[Conc] Like '" & "*" & XS & "*" & "'" If DCount("*", Me.Recordset.Name, sqlStr) = 0 Then Me.TxtSearch = strAlt Else Me.Filter = sqlStr Me.FilterOn = True strAlt = XS End If If XS = vbNullString Then Me.FilterOn = False Me.TxtSearch.SetFocus Me.TxtSearch.SelStart = Nz(Len(XS)) End Sub Ευχαριστώ πολύ |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Κουμπί Office, Επιλογές Access, Εργαλεία ελέγχου, Επιλογές αυτόματης διόρθωσης και απενεργοποίησε το "Αντικατάσταση κειμένου κατά την πληκτρολόγηση" Δοκίμασε... Με εκτίμηση Νίκος |
| |||
| |||
Νικο αν και δεν σε πάω καθόλου,είσαι για τα δύσκολα εσει τελικά και ευχάριστο πολύ.Μου έλυσες τα χερια όσο και απλό να ήταν !!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Πρόβλημα με error σε κώδικα | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-05-16 20:14 |
[VBA] Πρόβλημα σε κώδικα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 16-03-16 18:43 |
Πρόβλημα σε κώδικα vba | ΑΛΕΞΙΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-10-15 17:05 |
Πρόβλημα με κώδικα VBA | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 08-10-14 17:04 |
Πρόβλημα σε κώδικα | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-05-11 15:50 |
Η ώρα είναι 09:29.