Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ερωτηση για excel ή access
Καλημερα σας ειμαι καινουριος στο φορουμ σας.θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με την επιλογη excel ή access; Δουλευω σε εταιρια με πελατες και θελω να δημιουργησω ενα αρχειο ειτε excel ειτε access η οποια να καταχωρω τα εντυπα δηλαδη να εχει 1 γραμμη με 10 στηλες(ημερ,ειδοσ δικογραφου,υπε ου καθ ου κλπ) και καθε φορα να καταχωρω τα στοιχεια που θελω,σ αυτα σαν εγγραφη επισης θελω να υπαρχει μια συζευξη δηλαδη οταν γραφω τ ονομα του δικηγορου αυτοματα να μου βγαζει τον αριθμο φακελου τα τηλεφωνα διευθυνση κλπ,λογικα καπου θα καταχωρω τους δικηγορους σαν βαση τους πελατες και αυτοματα να μ λεει τον αριθμο φακελου αφμ διευθυνση κλπ,και να κανω την αναζητηση με βαση καποιο στοιχειο και αυτο να μ εμφανιζει τις εγγραφες που αναζητω. Στην access δε μπορω να το δημιουργησω δεν εχω τις γνωσεις αν μπορειτε να με βοηθησετε. σας ευχαριστω για το χρονο σας με πολυ εκτιμηση |
| |||
| |||
Καλησπέρα Νίκο, αφού νιώθεις πιο άνετα με το Excel, θα σου πρότεινα να δημιουργήσεις αυτό που θέλεις στο Excel. Αν στη συνέχεια αποδειχθεί ότι η Access σε καλύπτει καλύτερα, θα μπορούσες, σχετικά εύκολα, να μεταφέρεις την εφαρμογή στην Access. Φιλικά/Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Ερώτηση με συνάρτηση στο Excel | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-05-16 20:21 |
[Γενικά] Ερώτηση σχετικά με το Excel! Help! | Νικόλαος Μ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 25-01-16 11:21 |
Excel σε Access | skomat | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-05-12 17:24 |
[Συναρτήσεις] Ερώτηση περί συναρτήσεως στο Excel | steliosd | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-03-12 20:27 |
Access όπως το excel | ΔημήτρηςΚα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-10-10 18:46 |
Η ώρα είναι 15:21.