Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Προτεραιότητα σε πλαίσια επιλογής
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα (για αύριο) Για ακόμα μια φορά θέλω την βοήθεια σας Στο πεδίο μιας φόρμας εάν δεν κάνω καταχώριση τρέχει ο παρακάτω κώδικας. Private Sub KATHGORIA_Exit(Cancel As Integer) If IsNull(KATHGORIA) Or KATHGORIA = "" Then MsgBox "Πρεπει να καταχωρισεις κατηγορια Οποσδηποτε": Me.KATHGORIA.SetFocus End Sub Το ζητούμενο είναι εάν επιλεγεί η έξοδος πατώντας στο (EXODOS) να παρακάμπτει τον πιώ πάνω κώδικα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Δήμο, δοκίμασε το εξής: 1) Δήλωσε μια μεταβλητή επιπέδου φόρμας (έξω από ρουτίνες) DIM blnEXit As Boolean 2) Στη ρουτίνα του κουμπιού EXODOS, πρόσθεσε την εντολή: blnExit=TRUE. 3) Στην αρχή του κώδικα της ρουτίνας KATHGORIA_Exit, πρόσθεσε τον κώδικα. If blnExit Then blnExit=FALSE Exit Sub End If Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Αγαπητέ Γιώργο ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το δοκιμάσω αύριο τρίτη απόγευμα γιατί είμαι ακόμα στην δουλειά ( 10+30) και είμαι από το πρωί. Επειδή κατά την έξοδο από το πεδίο κάνω ελέγχο εάν συμπληρώθηκε , Όταν πατήσω έξοδο τρέχει πρώτα την ρουτίνα υποχρεωτικά. Και αυτό θέλω να αποφύγω. Μήπως είναι καλύτερα από την πείρα σου αντί να ελέγχω με την έξοδο από κάθε πεδίο ένα-ένα να κάνω έλεγχο για όλα τα πεδία μαζί πριν την αποθήκευση ?. καλό βραδυ |
| |||
| |||
Καλησπέρα Δήμο, αν στη σχεδίαση του πίνακα ορίσεις να μη παίρνουν τα πεδία κενές τιμές (Required=Yes, Allow Zero Leght =No), χωρίς κώδικα, όταν θα αποθηκεύεται η εγγραφή, θα γίνεται έλεγχος από την access. |
| |||
| |||
Αγαπητέ Γιώργο και πάλι σε ευχαριστώ και καλό μεσημέρι. Το απόγευμα θα κάνω τις δοκιμές . |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία λίστας επιλογής | ΧρύσαΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 16-04-16 14:57 |
[ Φόρμες ] ΚΟΥΜΠΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΕ ΥΠΟΦΟΡΜΑ | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-11-14 20:26 |
[ Φόρμες ] Ξετσεκάρισμα επιλογής Ναί/Όχι | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-07-11 22:24 |
[ Φόρμες ] Σύνθετα πλαίσια | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 15-05-11 13:02 |
[Γενικά] Εφαρμογή επιλογής προμηθευτή | kormos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-11 16:13 |
Η ώρα είναι 19:45.