Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Σύνθετο πλαίσιο κειμένου
Καλησπέρα σε όλους και όλες Θέλω μια βοήθεια σχετικά με σύνθετο πλαίσιο κειμένου Η ερώτηση είναι μπορώ με κάποιο τρόπο ανάλογα με το τι έχει επιλεγεί από το σύνθετο πλαίσιο να κάνω hide η show κάποια πεδία στην φόρμα Ελπίζω να έγινα κατανοητός Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη asterix : 26-09-14 στις 07:21. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο, μάλλον μπορείς. Αλλά, αν δεν ανεβάσεις μία ΒΔ με τη φόρμα και τα αναγκαία στοιχεία για να λειτουργεί και δεν καθορίσεις αναλυτικά σε κάθε επιλογή τι θα κρύβεται, δεν πρόκειται να πάρεις συγκεκριμένη απάντηση. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο καταρχάς συγχαρητήρια, όχι μονό για την άμεση ανταπόκριση σου αλλά και για την δουλεία που κάνεις για όλους μας μέσα στο φόρουμ. Τώρα όσων αφορά την ερώτηση μου σαφέστατα σε ένα επόμενο ποστ (για τη δεν την έχω σε αυτό το pc την βάση) θα την ανεβάσω. Επειδή όμως ξέρω πως αν την ανεβάσω θα έχω μια «λύση στο πιάτο» και θέλω να παιδευτώ λίγο μπας και θυμηθώ θα κάνω δυο ερωτήσεις και αύριο που θα είμαι στην έδρα μου θα ανεβάσω βάση. Ερώτηση πρώτη σε ένα σύνθετο πλαίσιο κειμένου η παρακάτω έκφραση είναι σωστή ; Κώδικας: Private Sub Προιον_AfterUpdate() Dim y As Integer y = Me.συνθετο πλαισιο.Column(0) ένα παράδειγμα της select case ευχαριστώ και πάλι |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο, δεν πρέπει να χρησιμοποιείς, για τα στοιχεία ελέγχου, ονόματα με κενά. Κανονικά ούτε και ελληνικά. Η έκφραση: y = Me.συνθετο πλαισιο.Column(0) θα χτυπήσει λόγω του κενού. Πιθανόν να γίνει αποδεκτή η: y = Me.[συνθετο πλαισιο].Column(0) ή η VBA να την αλλάξει σε y = Me.συνθετο_ πλαισιο.Column(0). Δες και ένα παράδειγμα με την πρόταση Select case: Κώδικας: Public Sub SelectCase() Dim j As Long j = 1 'Εδώ αλλάζουμε το j και βλέπουμε το μήνυμα Select Case j Case 0 MsgBox "To j=0" Case 1 MsgBox "To j=1" Case Else MsgBox "To j<>0 και J<>1" End Select End Sub |
| |||
| |||
Γιώργο σε ευχαριστώ και πάλι Το ξέρω για το κενό το ερώτημα μου αναφέρετε στο Column(0) αν είναι αποδεκτό και αν θα μου φέρει (λογικά ) τον κωδικό που δεν εμφανίζετε στο πλαίσιο κειμένου |
| |||
| |||
Αν υπήρχε πρόβλημα στο Column(0), θα το σημείωνα. Εξάλλου μπορούμε να κάνουμε δοκιμές. Είναι ο καλύτερος τρόπος εκμάθησης. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Active X Controls ] Σύνθετο Πλαίσιο | Αναστάσιος Αναγνωστάκης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-11-14 16:50 |
[ Φόρμες ] Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο από πινάκα σχετιζόμενο με άλλο σύνθετο πλαίσιο | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-13 20:12 |
[ Φόρμες ] Σύνθετο Πλαίσιο | nodirem | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-08-12 10:33 |
Σύνθετο πλαίσιο? | pakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-04-12 16:33 |
[ Φόρμες ] Σύνθετο πλαίσιο | Πέτρο | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 29-02-12 14:17 |
Η ώρα είναι 21:13.