Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αυτο το recordset δεν ειναι ενημερώσιμο!
Εχω φτιάξει μια βάση δεδομένων. Για καποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει δεν μου επιτρέπει να κανω νέες εγγραφές ούτε να αλλάξω τις υπάρχουσες... Αυτό από την φόρμα και τα ερωτήματα γιατι απο τον πινακα τα αλλάζει μια χαρα... Αυτο το recordset δεν ειναι ενημερώσιμο μου βγάζει... Μπορεί κανείς να καταλάβει το λόγο? |
| |||
| |||
Καλησπέρα Ο τύπος ενός Recordset μπορεί να είναι ενημερώσιμος ή όχι. Τα Recordset κάποιων ερωτημάτων (πχ ένωσης, συγκεντρωτικά, κλπ) δεν είναι ενημερώσιμα (δεν ξέρει η Access πως θα κάνει την ενημέρωση). Για τους πίνακες και τα ερωτήματα που δίνουν ενημερώσιμα RecordSet, μπορούμε να αλλάξουμε τη συμπεριφορά τους, αλλάζοντας την ιδιότητα Recordset Type της φόρμας. Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο: RecordsetType Property - Access Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Ευχαριστώ, θα το ψάξω |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RecordSet με VBA | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 23-06-16 12:24 |
[ Φόρμες ] Πρόσθεση νέου record σε φόρμα που είναι link με πινάκες σε pc που είναι server | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-01-13 20:31 |
[ Φόρμες ] Mενού ανάλογο με αυτό των παραθύρων των Windows | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 05-05-11 07:29 |
Ενημέρωση recordset | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 08-11-10 15:00 |
Η ώρα είναι 08:36.