Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
καλησπέρα σας, στην βάση που κατασκευάζω ήρθε η ώρα να δημιουργήσω τις εκθέσεις των παραστατικών. έχω πχ. την έκθεση " παραγγελίες" η οποία έχει υποσέλιδο έκθεσης για να υπολογίζει σύνολα αξιών, ΦΠΑ και γενικό σύνολο. όταν εκτυπώνεται όμως, το υποσέλιδο έκθεσης "κολλάει" κάτω από το τελευταίο δεδομένο των λεπτομερειών και δεν βρίσκεται σε συγκεκριμένο σημείο της σελίδας. υπάρχει κάποιο μυστικό ώστε να εκτυπώνεται πάντα στο ίδιο σημείο, είτε η έκθεση έχει 1 λεπτομέρεια είτε έχει 5,10,20? ας πούμε ότι έχω προτυπωμένο έντυπο! ευχαριστώ εκ των προτέρων, <εύη |
| |||
| |||
![]()
Εύη δεν ξέρω αν είναι αυτό που ζητάς, πας την έκθεση σε σχεδίαση, στην μπάρα κορυφής πας στοιχεία ελέγχου, κλίκ στο κουμπί εναλλαγής, και βάζεις το σταυρό εκεί που θέλεις να είναι το τέλος εκτύπωσης κάθε σελίδας
|
| |||
| |||
![]()
ή δεν κάνω κάτι σωστά ή η πρότασή σας δεν δουλεύει. αν βάλω τα υπολογιστικά πλαίσια σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της έκθεσης εκτός από το υποσέλιδο έκθεσης δεν δουλεύουν. ίσως κάποια άλλη πρόταση? |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Εύη έχω τη γνώμη ότι θα πρέπει να ανεβάσεις ένα δείγμα της ΒΔ με την έκθεση και ότι άλλο απαιτείται για τη λειτουργία της. |
| |||
| |||
![]()
ανεβάζω ένα υπόδειγμα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ευη79 : 21-09-14 στις 23:50. Αιτία: δεν εγινε επισυναψη αρχειου |
| |||
| |||
![]()
είναι μεγάλο το αρχείο και δεν μπορώ να επισυνάψω. θα δοκιμάσω πάλι αύριο ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά |
| |||
| |||
![]()
μήπως zip?
|
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Εύη, δες μια προσέγγιση στην επισυναπτόμενη ΒΔ. Τα αθροίσματα τα έβαλα στο υποσέλιδο σελίδας. Για να εμφανίζονται αθροίσματα πρόσθεσα ένα βοηθητικό και μη ορατό πλαίσιο κειμένου txtHelp στις λεπτομέρειες για να υπολογίζει τα τρέχοντα αθροίσματα. Επίσης πρόσθεσα κώδικα για να εμφανίζονται τα σύνολα μόνο στην τελευταία σελίδα. Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
ευχαριστώ πάρα πολύ δουλεύει τέλεια υπάρχει κάποιος τρόπος να διδαχτώ κώδικα και VBA? |
| |||
| |||
![]()
Μια συζήτηση για βιβλία μπορείς να δεις στο σύνδεσμο: http://www.ms-office.gr/forum/visual...ions-help.html |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκτύπωση έκθεσης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-04-16 12:30 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-01-16 07:21 |
[ Εκθέσεις ] Μπέρδεμα με εκτύπωση έκθεσης | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 21-10-14 14:39 |
Πρόβλημα με την εκτύπωση δευτερεύουσας έκθεσης | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-01-13 13:55 |
[ Εκθέσεις ] Εκτυπωση εκθεσης σε dotmatrix | sw1jgw | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-10-10 00:47 |
Η ώρα είναι 16:42.