Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Όταν δεν υπάρχει στη λίστα
καλησπέρα σε όλους, Σε μία φόρμα στο πεδίο έχω επιλέξει ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΌ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ = ΟΧΙ πως γίνεται όταν δεν υπάρχει στη λίστα να με αφήνει να το καταχωρώ αλλά να μου βγάζει μήνυμα (δεν υπάρχει) ή να μου χρωματίζει τη γραμματοσειρά σε κόκκινο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας |
| |||
| |||
Καλημέρα Γιώργη, τα στοιχεία που δίνεις είναι ανεπαρκή. Καλύτερα ανέβασε ένα δείγμα της ΒΔ (τη φόρμα και τους πίνακες και τα ερωτήματα που τροφοδοτούν τα στοιχεία της με δεδομένα). Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Συνέχιση εδώ: http://www.ms-office.gr/forum/access...html#post18885 |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έλεγχος εάν υπάρχει το Folder | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-02-16 15:48 |
[ Φόρμες ] Μορφοποίηση όταν δεν υπάρχει στη λίστα | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-09-14 10:09 |
[Συναρτήσεις] Υπάρχει εύκολος τρόπος για recode σε νέα στήλης; | ManiaM | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-11-13 13:13 |
[Συναρτήσεις] Νούμερο όταν υπάρχει συγκεκριμένο γράμμα | arstmouz | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-10-13 11:14 |
Υπάρχει ο πίνακας Χ στην τρέχουσα εφαρμογή; | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-09-09 21:48 |
Η ώρα είναι 07:19.