Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
συνεχεια θεματος "αθροισμα ομοειδων"
καλημέρα σας, σε προηγούμενη ερώτησή μου με είχατε κατευθύνει με την συνημμένη βάση. στην πορεία της εργασίας αντιλαμβάνομαι ότι αν έχω μόνο ανάλωση χωρίς αγορά δεν μου δίνει το αποτέλεσμα του αρνητικού υπολοίπου διότι δεν βρίσκει αγορά. πώς θα το αντιμετωπίσουμε αυτό? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ευη79 : 28-08-14 στις 09:13. Αιτία: επισυναψη αρχειου |
| |||
| |||
Καλημέρα Εύη δες το ερώτημα qryStok2 στην επισυναπτόμενη ΒΔ. Το ερώτημα qryHLP είναι βοηθητικό και χρησιμοποιείται για των προσδιορισμό όλων των διαφορετικών ειδών στους δύο πίνακες (αγορές, αναλώσεις). Βοηθητικά είναι και τα ερωτήματα SumΑγορές και SumΑναλώσεις Από περιέργεια, πώς μπορούμε να αναλώσουμε κάτι που δεν έχουμε; Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 28-08-14 στις 10:51. Αιτία: αλλαγή συνημμένου και κειμένου |
| |||
| |||
αυτή την περιέργεια εξέφρασα κι εγώ στον συνάδελφό μου που αναλώνει ότι να 'ναι χωρίς να ελέγξει αγορές. το επόμενο βήμα θα είναι να δημιουργήσω μήνυμα σφάλματος κάθε φορά που δημιουργεί αρνητικά το δοκιμάζω και επιβεβαιώνω ευχαριστώ πολύ |
| |||
| |||
Μάλλον είναι λάθος. Άλλαξα το συνημμένο στο προηγούμενο μήνυμα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 28-08-14 στις 10:53. Αιτία: Αλλαγές στο κείμενο |
| |||
| |||
Ναι, στην πρώτη προσπάθειά μου να δημιουργήσω το ερώτημα, το ίδιο λάθος έκανα τώρα πιστεύω ότι θα είναι ΟΚ! ευχαριστώ πολύ |
| |||
| |||
Καλησπέρα Στην επισυναπτόμενη ΒΔ, παρουσιάζεται μια πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του ζητούμενου. |
| |||
| |||
Πολύτιμη βοήθεια ευχαριστώ πολύ τελικά χρειάζομαι πολλή μελέτη! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] συνέχεια θέματος "αυτόματη αρίθμηση" | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 07-06-18 09:25 |
[Γράφημα] Εμανίζει "$" αντί "€" | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 24-08-14 12:43 |
Εμφανιση "Μηνός" και "Έτους" σε πίνακα και ερώτημα | antonib | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-09-12 21:58 |
[ Πίνακες ] Εμφάνιση πίνακα "παρασκηνίου" στο "προσκήνιο" | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-10-10 16:33 |
[ Εκθέσεις ] Άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-06-10 17:24 |
Η ώρα είναι 14:29.