Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Φόρμες ] ενεργοποίηση - απενεργοποίηση επιλογής σε φόρμα

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-08-14, 14:47
Όνομα: Παναγιώτης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Χαιρετώ.

είμαι ο ένα από τους "άτυχους" που κληρώθηκε σε αυτήν την επιτροπή και προσπαθώ να φτιάξω αυτήν την εφαρμογή για να βοηθήσω τον εαυτό μου και τα άλλα μέλη της επιτροπής, στο να συμπληρώνουμε τα πρακτικά που είναι τυποποιημένα.
θα ταν ωραίο να κάνει και την κλήρωση η εφαρμογή αυτή
δεν θα έμπαινα ποτέ σε επιτροπή όλως τυχαίως. χο χο χο χο

το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να έχω τον πίνακα προσωπικό, ούτε μπορώ να τον γράψω μόνος μου, γιατί δεν γνωρίζω όλο το προσωπικό που μπορεί να επιλεγεί για την συγκεκριμενη επιτροπή.
αυτό που έχω είναι τα 8 άτομα της επιτροπής. οπότε θα ξεκινήσω αναγκαστικά από τον πίνακα επιτροπή, εκτός και αν στον πίνακα προσωπικό βάλω τους 8 που ξέρω και κάθε χρόνο να βάζω τους επόμενους 8 κ.λ.π..

όταν προχωρήσω θα σου στείλω ένα δείγμα.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Πλαισίου κειμένου kellis Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 06-12-13 23:14
Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση του Shift γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 32 05-12-13 12:33
[ Φόρμες ] Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση καρτελών φόρμας jim67 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 20-11-13 14:51
[ Φόρμες ] Ενεργοποίηση-Απενεργοποίηση κουμπιού Χρήστος Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 26-07-13 13:42
[Γενικά] Ενεργοποίηση απενεργοποίηση κουμπιού και σήμανση PANIK Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 14-04-12 16:03

Η ώρα είναι 08:25.