Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μετατροπή κώδικα VBA
Χαιρετώ όλους τους φίλους του φόρουμ, Θα ήθελα την βοήθεια των πιο έμπειρων φίλων του φόρουμ στην μετατροπή του πάρα κάτω κώδικα που επισυνάπτω: Έχω ένα πίνακα "tempSVN" ο οποίος διαθέτει ένα πεδίο που η μορφή του είναι Number. Θα ήθελα να προσθέσω στον ίδιο πίνακα και τα πεδία "svnID" (Auto) και "DateAdded". Αυτό βέβαια δεν είναι το πρόβλημα μου όπως καταλαμβαίνετε... To πρόβλημα μου είναι στον πιο κάτω κώδικα που αυτή την στιγμή είναι "κομμένος ραμμένος" στο να παίρνει μόνο την τιμή απο τo "S" και εγώ θα ήθελα να μπορεί να παίρνει και τα πιο πάνω που επιθυμώ να βάλω. Public Function CheckVolumeSerialNumber() Dim S, strCheck0, strCheck1, strCheck2, strCheck3, strCheck4 As String VName = String$(255, Chr$(0)) FSName = String$(255, Chr$(0)) GetVolumeInformation "C:\", VName, 255, Serial, 0, 0, FSName, 255 VName = Left$(VName, InStr(1, VName, Chr$(0)) - 1) FSName = Left$(FSName, InStr(1, FSName, Chr$(0)) - 1) Serial = Replace(Trim(Str$(Serial)), "-", "") S = Serial DoCmd.SetWarnings False DoCmd.RunSQL "INSERT INTO tempSVN VALUES ('" & S & "')" DoCmd.SetWarnings True End Function Ελπίζω να μπορεί να βοηθήσει κάποιος Σας ευχαριστώ εκ προτέρων |
| |||
| |||
Καλημέρα Γιώργο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον παρακάτω κώδικα: Κώδικας: Public Function CheckVolumeSerialNumber() Dim Serial As Long, VName As String, FSName As String, strSQL As String VName = String$(255, Chr$(0)) FSName = String$(255, Chr$(0)) GetVolumeInformation "C:\", VName, 255, Serial, 0, 0, FSName, 255 VName = Left$(VName, InStr(1, VName, Chr$(0)) - 1) FSName = Left$(FSName, InStr(1, FSName, Chr$(0)) - 1) Serial = Replace(Trim(Str$(Serial)), "-", "") strSQL = "INSERT INTO tempSVN (SvnNumber,DateAdded) VALUES(" & _ Serial & ", #" & Format(Now(), "m/d/yyyy mm:ss") & "#)" CurrentDb.Execute (strSQL) End Function Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Καλημέρα Γιώργο μου και εύχομαι να σε βρίσκω καλύτερα, Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου, πραγματικά εκτιμώ την διάθεση σου για να παρέχεις εκεί και όπου μπορείς την άπλετη βοήθεια σου. Θα δοκιμάσω τον κώδικα και εάν και εφόσον έχω οποιοδήποτε πρόβλημα θα επανέλθω.. Σε ευχαριστώ και πάλι.. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα σε κώδικα vba | ΑΛΕΞΙΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-10-15 17:05 |
[ Φόρμες ] SQL σε κωδικα | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 23-04-14 09:15 |
Διόρθωση κώδικα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-06-11 09:14 |
[Γενικά] Διορθωση κωδικα | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-01-11 08:30 |
[Γενικά] μετατροπή σε ωρα | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-09-10 11:15 |
Η ώρα είναι 08:18.