Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
β.δ
καλησπέρα σε όλη την ομάδα, στην Β.Δ που έχω φτιάξει,θα ήθελα την βοήθεια σας,ώστε όταν επιλέγω σαν κατάσταση:ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ, τότε σαν θέση να μου εμφανίζει μόνο το δέντρο αυτής της μηχανής στο οποίο ανήκει το ράουλο. ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ. ευχαριστώ. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα ...Μόλις επιλέγεις σαν κατάσταση "Στη γραμμή": τι θέλεις να βγει, που θέλεις να βγει, από πού θα πάρει αυτή τη πληροφορία και με ποιο κριτήριο. Η απάντηση που θέλω είναι: θέλω στο πεδίο [ονομαπεδιου] να εμφανιστεί ως περιεχόμενο το 'Γιάννης', που θα το βρει στον πίνακα τάδε. Η επιλογή του 'Γιάννης' γίνεται διότι...κλπ Νομίζω αν μας βοηθήσεις, ...θα βοηθηθείς Με εκτίμηση Νίκος |
| |||
| |||
Ευχαριστώ για τον χρόνο και την συμβουλή σας. Βρήκα έναν τρόπο και προχώρησα την β.δ .Θα επανέλθω για την βοήθεια σας εάν κολλήσω κάπου.
|
| |||
| |||
καλησπέρα Νίκο.Θα ήθελα την βοήθεια σου στο εξής: όταν κάνω μια καταχώρηση νέα σε ένα ράουλο,αυτόματα το κελί ΕΝΕΡΓΟ στην νέα καταχώρηση να γίνεται ΝΑΙ και στην προυγούμενη ΟΧΙ.Έτσι όταν δουλεύβω με τα φίλτρα δεν θα έχω ξεχάσει κάτι.Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
KALHMERA
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 21:27.