Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Βοήθεια για ερώτημα ενημέρωσης
Καλησπέρα σε όλους, Παιδιά έχω κολλήσει σε ένα θέμα που είμαι βέβαιος πως για αρκετούς απο εσάς μπορεί να φανεί ολίγον "κουφό" αλλά δυστυχώς είτε το μυαλό μου έχει κολλήσει είτε εγώ.. Λοιπόν, έχω γράψει το πιο κάτω κώδικα έτσι ώστε αφενός μέν πρώτα να τρέξει ένα ερώτημα το οποίο αφού πάρει τα δεδομένα στην συνέχεια θέλω να τρέξει ένα δεύτερο ερώτημα ενημέρωσης έτσι ώστε να έχω το θεμητό αποτέλεσμα. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω γράψει ορθά τον κώδικα (πιστεύω) έτσι ώστε να μην εμφανίζονται τα σχετικά μηνύματα της access εντούτις συμβαίνει και μάλιστα ανοίγει και το πρώτο ερώτημα κανονικά. Παραθέτω τον κώδικα και θα εκτιμήσω τα φώτα σας και πάλι Private Sub LabelNewCustomers_Click() DoCmd.SetWarnings False DoCmd.OpenQuery "qryTransferCmrDetails2", acViewNormal DoCmd.SetWarnings True DoCmd.RunCommand acCmdRefresh DoCmd.SetWarnings False DoCmd.OpenQuery "qryTransferData2", acViewNormal DoCmd.SetWarnings True DoCmd.OpenForm "fTempTable", acNormal, , , , acHidden Dim stDocName As String Dim stLinkCriteria As String stDocName = "frmCustomerDetails" stLinkCriteria = "[Customer No]=" & Me![Customer No] DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria DoCmd.GoToRecord , , acNewRec End Sub Ευχαριστώ εκ προτέρων |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Για τρέξε τα ερωτήματα χωρίς τη παράμετρο acViewNormal. Με εκτίμηση Νίκος |
| |||
| |||
Νίκο σε χαιρετώ Το πρόβλημα το έχω λύσει και όντως ήταν κάτι απλό!! Εξηγώ: Επειδή το πρώτο ερώτημα παίρνει δεδομένα από ένα άλλο ερώτημα στο οποίο στα κρητήρια του παίρνει τιμή από το customer no της φόρμας που είναι ενσωματωμένο, έχω απαλήψει εντελώς το πρώτο σκέλος του κώδικα και άφησα το δεύτερο να τρέξει μόνο του, και όλα καλά !!!!! :-)) Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ για την πρόθεση βοήθειας |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια σέ ερώτημα | pansyr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 20-12-16 18:53 |
ερώτημα ενημέρωσης | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-02-15 11:39 |
Ερώτημα προσάρτησης ή ενημερωσης | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-12-14 21:14 |
Βοήθεια σε ερώτημα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 01-09-14 20:41 |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα Ενημέρωσης. | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-08-11 17:54 |
Η ώρα είναι 08:26.