Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ενημέρωση πλαισίου κειμένου από πλαίσιο λίστας
Καλησπέρα στη παρέα, θέλω τη βοήθειά σας για μια ακόμα φορά. Στη βάση που επισυνάπτω υπάρχουν 2 πίνακες που δεν συνδέονται μεταξύ τους με κάποια σχέση. Στη φόρμα που υπάρχει έχω 7 πλαίσια κειμένου στα οποία και εισάγω τιμές και ενημερώνουν τον Πίνακα2. Πάνω από αυτά υπάρχει ένα σύνθετο πλαίσιο από τον Πίνακα1 όπου και υπάρχουν έτοιμες οι τιμές που πρέπει να εισάγω στα πλαίσια κειμένου. Πως γίνεται λοιπόν επιλέγοντας από το σύνθετο πλαίσιο να συμπληρώνονται αυτόματα αυτά τα πλαίσια? Ευχαριστώ |
| |||
| |||
Καλησπέρα Βαγγέλη, Διευκρίνησε μας για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε: Το ζητούμενο είναι, η τιμή του σύνθετου πλαισίου να μεταφέρετε και στα 7 το ίδιο ή κάτι άλλο? Δηλαδή εάν στο σύνθετο πλαίσιο υπάρχει η τιμή 100πχ, αυτός ο αριθμός να πηγαίνει σε όλα? Φιλικά |
| |||
| |||
Παράθεση:
Εάν δεις τα πεδία του πίνακα1 έχουν όνομα....Παράβολα, Θεωρητικά, Πρακτικά, ΦΠΑ, Πρόσθετες Χρεώσεις, Πρόσθετες Χρεώσεις 2. Τα πλαίσια κειμένου έχουν ακριβώς τα ίδια ονόματα. Θέλω λοιπόν η τιμή από τη σύνθετη λίστα να περνούν στα πλαίσια κειμένου αντίστοιχα |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Στο συμβάν afterUpdate του combo box, γράψε κάτι σαν αυτό : Κώδικας: Private Sub Σύνθετο9_AfterUpdate() Me.Κείμενο1 = Me.Σύνθετο9.Column(1) Me.Παράβολα = Me.Σύνθετο9.Column(2) Me.Θεωρητικά = Me.Σύνθετο9.Column(3) ' κλπ End Sub Με εκτίμηση Νίκος |
| |||
| |||
Παράθεση:
|
| |||
| |||
Καλημέρα και Χριστός ανέστη σε όλους, για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα, είπα να θέσω το ερώτημά μου εδώ. Στην κύρια φόρμα μιας ΒΔ έχω ένα σύνθετο πλαίσιο, το οποίο παίρνει τιμές από το πεδίο ενός πίνακα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής: Όταν διαλέγω τιμή στο σύνθετο πλαίσιο θέλω να ενημερώνεται αυτόματα ένα πλαίσιο κειμένου της κύριας φόρμας με τιμές από τον ίδιο πίνακα αλλά άλλου πεδίου. Π.χ. ο πίνακας έχει τα πεδία ΕΙΔΟΣ και ΤΙΜΗ. Όταν στο σύνθετο πλαίσιο διαλέγω το είδος θέλω αυτόματα στο πλαίσιο κειμένου να εμφανίζεται η αντίστοιχη τιμή. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. |
| |||
| |||
Παιδιά κανείς με καμιά ιδέα;
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Υποφόρμες ] Πρόβλημα με ενημέρωση σύνθετου πλαισίου από άλλο συνθετο πλαίσιο | panis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-12-13 17:56 |
Ενημέρωση πλαισίου κειμένου και πίνακα | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-06-13 03:39 |
[ Φόρμες ] Αυτόματη Συμπλήρωση Πλαισίου Λίστας | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 09-02-12 23:12 |
[ Φόρμες ] Ενημέρωση πλαίσιο κειμένου | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 20-06-11 21:27 |
Σύγκριση σύνθετου πλαισίου και λίστας | area51 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-07-10 14:37 |
Η ώρα είναι 09:33.