Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ταξινόμηση ημερομηνίας βαση ημερας
Καλησπέρα .Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να ταξινομήσω μια έκθεση που έχω από ένα πελατολόγιο με βάση την ημέρα εισαγωγής. Δηλαδή όταν ανοίγω την έκθεση να μου ταξινομεί τα ονόματα με βάση την ημέρα εισαγωγής.πχ 01-02-14,μετά να πηγαίνει στο 02/01/10 κτλ.Δεν με νοιάζει ο μήνας η΄το έτος. ευχαριστώ |
| |||
| |||
Δημήτρη καλησπέρα Βάλε στο ερώτημα από το οποίο αντλεί δεδομένα η εκθεσή σου ένα πεδίο format([ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ_ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ]; "ηη") και βάλε να γίνεται ταξινόμηση με βάση αυτό. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και στην έκθεση. |
| |||
| |||
Συγνώμη αλλά επειδή δεν είμαι και τοσο σχετικός,μήπως είναι πιο εύκολο να μου πεις πως γίνεται στο excel?
|
| |||
| |||
Δημήτρη καλημέρα Στο excel μπορείς να προσθέσεις μια στήλη αριστερά της ημερομηνίας όπου θα βάλεις τον τύπο =DAY(B2) (η ημερομηνία είναι στην στήλη Β), θα κάνεις ταξινόμηση με βάση την στήλη Α και στην συνέχεια την διαγράφεις. |
| |||
| |||
Χίλια ευχαριστώ, να εισαι καλά.το έκανα και είναι ακριβώς όπωτο ήθελα
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Αντιγραφή πινάκων από τρέχουσα βάση σε νέα βάση | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 04-03-16 22:43 |
Ερώτημα για εύρεση ημερομηνίας και ημέρας γέννησης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-08-14 11:03 |
[Συναρτήσεις] Εύρεση και διατύπωση ημέρας συγκεκριμμένης ημερομηνίας. | Fotis1991 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-10-12 01:47 |
[ Φόρμες ] Αντιστοιχία Ημερομηνίας - Ημέρας | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-06-11 20:35 |
Εξαγωγή ημερομηνίας και ημέρας σε φόρμα | ntelios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 38 | 28-09-10 11:09 |
Η ώρα είναι 14:57.