Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Σχεδιασμός Βάσης
Θέλω να φτιαξω ενα προγραμμα ασφαλειων για insurance agent/broker. Eχω να κανω μερικές ερωτησεις: 1) Σκεφτομαι να φτιαξω ενα πινακα clients και 3 πινακες για τις κινησεις contracts - Motor , Property, Life, 2) Μετά σκεφτομαι το insert. Πρωτα να φτιαχνω ενα πελατη και μετα σε αλλη φορμα να καταχωρω τa contracts ή να τα φτιαχνω την ιδια στιγμη απο την ιδια φορμα ? Any ideas pls? Την δευτερη περιπτωση δεν την εχω κανει ποτε και απλα θα ηθελα λιγο βοηθεια Thanks in advance |
| |||
| |||
καλημέρα Γρηγόρη, Ρίξε μια ματιά στο συνημμένο για να πάρεις μια άποψη. Η βάση που επισυνάπτω δεν είναι δικιά μου βέβαια αλλά προσπάθησα να βοηθήσω.. Φιλικά |
| |||
| |||
Σε ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια θα το δω και θα επανελθω
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχεδιασμός Βάσης Δεδομένων | maria_ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 25-08-16 11:21 |
Σχεδιασμος Βασης | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-06-16 13:31 |
Σχεδιασμος φορμας | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 08-04-16 17:28 |
Σχεδιασμός ΒΔ | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-01-13 19:48 |
[ Πίνακες ] Σχεδιασμός Πινάκων & Πρωτεύοντος κλειδιού | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-04-11 17:39 |
Η ώρα είναι 09:27.