Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Φόρμα με εικόνα συνδεδεμένη με πλαίσιο κειμένου
Καλησπέρα καλησπέρα. Σε μία φόρμα, θα ήθελα να συνδέσω ένα πλαίσιο κειμένου με εικόνα η οποία να ακολουθεί την κάθε εγγραφή. Για να μη φορτώνω τη βάση με πολλές εικόνες νομίζω πως μπορεί να συνδεθεί η βάση με ένα φάκελο που να περιέχει τις εικόνες με τον παρακάτω κώδικα: Sub Όνομα Πλαισίου Εικόνας() ΌνομαΕικόνας.Picture = CurrentProject.Path & "\ ΌνομαΦακέλουΕικόνων\" & ΌνομαΠεδίου & ".png" End Sub μόνο που δε ξέρω τι λάθος κάνω και δε δουλεύει. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας. |
| |||
| |||
Λάμπρο καλημέρα Βάλε τον κώδικα στο συμβάν "Με το τρέχων" ή oncurrent και θα δουλεψει. |
| |||
| |||
Καλημέρα Στέλιο Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει όσες δοκίμές και να έκανα. Αν είναι εύκολο, σε παρακαλώ, μπορείς να το κάνεις στο ανεβασμένο δείγμα; |
| |||
| |||
Στέλιο καλησπέρα!! Βλέπε το συνημμένο. |
| |||
| |||
Λάμπρο καλησπέρα Πρόσθεσα και μια εικόνα "No Image" για να μην σου εμφανίζει σφάλμα όταν δεν έχει συμπληρωθεί κάποιο πεδίο ή όταν πάς σε νέα εγγραφή. |
| |||
| |||
Στέλιο και Αλέξανδρε, σας ευχαριστώ πολύ. Μου δίξατε το λάθος μου. Έπρεπε να γραφτεί ο κώδικας για τη φόρμα και όχι για την εικόνα. Σας ευχαριστώ πολύ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εικόνα σε φόρμα | athanassiab | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 30-03-15 18:21 |
[ Φόρμες ] Σύνθετο πλαίσιο κειμένου | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 26-09-14 20:17 |
[ Φόρμες ] Εικόνα συνδεδεμένη με πλαίσιο κειμένου | Λάμπρος Τ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-06-14 22:08 |
[ Φόρμες ] Ενημέρωση πλαίσιο κειμένου | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 20-06-11 21:27 |
Ενημέρωση πίνακα απο μη συνδεδεμένη φόρμα | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-03-09 08:34 |
Η ώρα είναι 19:27.