Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εγγραφή σε πίνακα
Καλημέρα. Μπράβο για την καλή δουλειά που κάνετε και μας βοηθάτε !!!! Έχω κολλήσει σε κάτι που ίσως είναι πολύ απλό , αλλά κόλλησα. Φέρνω για παράδειγμα το παρακάτω σχετικά με το κλείδωμα που έχει ανεβάσει ο Τόλης Πως μπορώ να πάρω την μεταβλητή Serial και να την αποθηκεύσω στο πεδίο ενός πίνακα ?? Ευχαριστώ 'By editolis ms-office.gr Option Compare Database Option Explicit Private Declare Function GetVolumeInformation Lib "Kernel32" Alias "GetVolumeInformationA" (ByVal lpRootPathName As String, ByVal lpVolumeNameBuffer As String, ByVal nVolumeNameSize As Long, lpVolumeSerialNumber As Long, lpMaximumComponentLength As Long, lpFileSystemFlags As Long, ByVal lpFileSystemNameBuffer As String, ByVal nFileSystemNameSize As Long) As Long Dim Serial As Long, VName As String, FSName As String Public Function CheckVolumeSerialNumber() Dim S, strCheck0, strCheck1, strCheck2, strCheck3, strCheck4 As String VName = String$(255, Chr$(0)) FSName = String$(255, Chr$(0)) GetVolumeInformation "C:\", VName, 255, Serial, 0, 0, FSName, 255 VName = Left$(VName, InStr(1, VName, Chr$(0)) - 1) FSName = Left$(FSName, InStr(1, FSName, Chr$(0)) - 1) Serial = Replace(Trim(Str$(Serial)), "-", "") S = Serial MsgBox " Ï Volume Serial Number åßíáé ï: " & Serial & ". Óçìåéþóôå ôïí áñéèìï óôïí ðéíáêá tblSVN èá óáò ÷ñåéáóôåß ãéá ôçí åíåñãïðïßçóç.", vbCritical, "HARD DISK Serial Number..." End Function |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Πάνο δοκίμασε: Κώδικας: Sub test() Dim strSerial As String ' η μεταβλητή σου strSerial = CreateObject("Scripting.FileSystemObject").GetDrive("C").SerialNumber MsgBox strSerial End Sub
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Ευχαριστώ Τάσο , θα το δοκιμάσω και θα σου πω !!
|
| |||
| |||
Εμπλεξα ... Σε ποιο σημείο βάζω το βάζω να τρέξει? Είναι σωστή η μορφή αυτή? Sub test() Dim strSerial As StrSvnNumber strSerial = CreateObject("Scripting.FileSystemObject").GetDriv e("C").SerialNumber MsgBox strSerial End Sub Χρησιμοποιώ ακριβώς το παραπάνω παράδειγμα και θα το μεταφέρω όπου το χρειάζομαι. |
| |||
| |||
Καλημέρα , έχουμε καμιά λύση για το παραπάνω?
|
| ||||
| ||||
Καλημέρα Να χρησιμοποιήσεις τον κώδικα του Τάσου ως έχει, εκεί στο σημείο για το οποίο τον ζήτησες. Με εκτίμηση Νίκος |
| |||
| |||
Θέλω να αποθηκεύσω το αποτέλεσμα σε πίνακα και δεν καταλαβαίνω πως θα το κάνω , μπορείτε να το κάνετε ποιο αναλυτικά ? Σας πρήζω ρε παιδιά αλλά έχω φάει πολλές ώρες και δεν μου βγαίνει Εστω ένα άλλο παράδειγμα έτοιμο υπάρχει , να δώ τον τρόπο λετουργείας και σκέψης??? |
| |||
| |||
Πάνο καλησπέρα Βάζεις τον κώδικα σε κάποιο συμβάν πχ με τη φόρτωση μια φόρμας σου και αντικαθιστάς το μήνυμα με ένα ερώτημα εισαγωγής. Δες στην συνημένη βάση |
| |||
| |||
Καλημέρα , , ευχαριστώ πολύ !!! Θα το προσαρμόσω στα δικά μου δεδομένα και ελπίζω να πάει και εκεί καλά |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διπλότυπη Εγγραφή | choulio19 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-05-14 19:10 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση σε φόρμα εγγραφή από άλλο πίνακα. | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-12-13 08:05 |
Νέα εγγραφή σε ημερομηνία | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 27 | 30-11-12 08:42 |
Αυτόματη εγγραφή | TZON_FON | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 23-10-10 17:18 |
[ Φόρμες ] ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ | gregory_m | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-09-10 23:26 |
Η ώρα είναι 19:59.