Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
checkbox σε έκθεση
Καλησπέρα σε όλο το Forum.Με ενδιαφέρων παρακολουθώ όλα τα θέματα που δημοσιεύονται, και θα πάρω το θάρρος να ρωτήσω και εγώ κάτι. Είναι εφικτό σε μια έκθεση να προσθέσω ένα checkbox το οποίο δεν προέρχεται από πίνακα η από κάπου αλλού απλά κλικάροντας το και χρησιμοποιώντας την συνάρτηση (Abs(Άθροισμα([ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ]))) πάνω στην έκθεση να παίρνω σύνολα κάποιου πεδίου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Δεν νομίζω οτι υπάρχει αλληλεπίδραση έκθεσης με τον χρήση. Η έκθεση είναι μια παρουσίαση που καθορίζει ο σχεδιαστής το τι και πως θα παρουσιαστεί. Εσύ, θα αποφασίσεις αν θα εμφανιστούν ή όχι τα σύνολα σε κάποιο πεδίο και αυτό έχει να κάνει συνήθως με κώδικα ή επιμελημένη δομή ερωτήματος. Με εκτίμηση Νίκος |
| |||
| |||
Καλημέρα Κώστα, όπως γράφει και ο Νίκος, η αλληλεπίδραση του χρήστη με την έκθεση είναι περιορισμένη. Είναι δυνατή μόνο σε προβολή έκθεσης (Report View) της έκθεσης. Μόνο στην προβολή αυτή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε Buttons, ChecKBoxes κλπ. Στην επισυναπτόμενη ΒΔ υπάρχει μια έκθεση με ένα κουμπί, ένα πλαίσιο επιλογής και ένα πλαίσιο κειμένου για δοκιμές των παραπάνω. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Θα πειραματιστώ λίγο με την ιδέα του Γιώργου.
|
| ||||
| ||||
Καλημέρα Γιώργο μου με άρεσε! Είναι ωφέλιμο για μένα... Ευχαριστίες. Νίκος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Τιμή σε κελί με checkbox | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 25 | 08-11-18 13:53 |
[VBA] CheckBox | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-06-15 20:28 |
[VBA] Aσπρόμαυρη/έγχρωμη εκτύπωση μέσω CheckBox | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-12-14 19:09 |
Έκθεση σε pdf | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-03-12 20:11 |
Η ώρα είναι 08:31.