Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Προειδοποίηση ασφάλειας
Καλημέρα! Έχω μια ερώτηση. Όταν ανοίγω μια εφαρμογή access μου βγάζει πάνω μια προειδοποίηση ασφαλείας λόγω μακροεντολών και πρέπει κάθε φορά να πηγαίνω και να πατάω "ενεργοποίηση αυτού του περιεχομένου. Υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσω μια φορά και να μην μου το ζητάει κάθε φορά που ανοίγω το αρχείο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
| |||
| |||
Μάνο καλημέρα Μας τρόμαξες με τον τίτλο στα κεφαλαία. Πατάς στο στόγγυλο κουμπί της Access πάνω αριστερά, πατάς Επιλογές της Access, πάς στο Κέντρο Αξιοπιστίας , πατάς Ρυθμίσεις Κέντρου Αξιοπιστίας, Ρυθμίσεις μακροεντολών και επιλέγεις Ενεργοποίηση όλων των μακροεντολών. Βέβαια όπως σε προειδοποιεί είναι δυνατό να εκτελεστεί ενδεχομένως επικίνδυνος κώδικας. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Τα κεφαλαία στον τίτλο του μηνύματος διορθώθηκαν. Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] Εξαγωγή αρχείου σε μορφή pdf με προειδοποίηση ύπαρξης με ίδιου όνομα | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-12-15 09:44 |
[Μορφοποίηση] Προειδοποίηση για παρέλευση ορισμένου χρόνου | ΗΛΙΑΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 30-09-14 22:03 |
[Γενικά] Εμφάνιση Μηνύματος"Προειδοποίηση Απορρήτου" | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-08-12 09:28 |
Η ώρα είναι 07:32.