Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Αθροίσματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα.

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-03-14, 19:34
Όνομα: Στέλιος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Αθροίσματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα.

Καλησπέρα πριν λίγο καιρό είχα ζητήσει την βοήθεια σας στο θέμα: http://www.ms-office.gr/forum/access...se-pinaka.html
χρησιμοποιώντας την λύση του Χρήστο
DoCmd.SetWarnings False
CurrentDb.Execute "UPDATE ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ SET [ΑΝΑΠΑΥΣΕΙΣ]=" & Me.txtSin & " Where [ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ].[Α Μ]=" & Me.[Α Μ] & ""
DoCmd.SetWarnings True
Me.Recalc
με μόνη αλλαγή αντί Me.Requery έβαλα Me.Recalc γιατί με πήγαινε στην πρώτη εγγραφή συνεχώς, όλα πήγαιναν μια χαρά όμως παρατήρησα ότι πατώντας διπλό κλικ στο κουμπί από λάθος ή εφαρμόζοντας αύξουσα ή φθίνουσα ταξινόμηση τα δεδομένα χάνονταν ότι είχε αποθηκευτή με το κουμπί στον πίνακα χανόταν με αποτέλεσμα όλα λάθος, στην φόρμα δείγμα βέβαια δεν το κάνει που έχω ανεβάσει ενώ στην δικιά μου που τα δεδομένα είναι χιλιάδες δημιουργεί πρόβλημα .Γνωρίζει κάποιο μέλος τι φταίει και πως διορθώνεται το πρόβλημα ή και κάποια άλλη προσέγγιση ή ακόμη και πατώντας το κουμπί να αποθηκεύονται όλες οι αλλαγές ώστε δημιουργώντας αυτό το πρόβλημα να ξέρω ότι έχουν αποθηκευτή όλα πριν κλείσω την βάση; και με ποιο τρόπο πάνω σε κουμπί να εφαρμόζω αύξουσα ταξινόμηση στο πληρώθηκε και εκτέλεσε δηλαδή μόνο τις διαθέσιμες ημέρες να μου ταξινομεί. ευχαριστώ πολύ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steliosgr : 16-03-14 στις 08:30.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-14, 11:07
Όνομα: Στέλιος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλησπέρα, μετά από πολύ ψάξιμο στο forum βρήκα μια πολύ καλή λύση που είχε προτείνει ο kapetang σε ένα άλλο μέλος με παρόμοιο ζήτημα με το δικό μου http://www.ms-office.gr/forum/access...oy-pinaka.html, είναι όντως πολύ καλή λύση και την εφάρμοσα και σε εμένα ,όμως όπως και στο παράδειγμα έτσι και σε εμένα όταν εφαρμόζω αύξουσα ταξινόμηση στην ημερομηνία StartDate το πεδίο ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ δεν ενημερώνει το πεδίο του πίνακα ΥΠΟΛ ΗΜΕΡ 1/3, ενώ όταν βγαίνει η ταξινόμηση δουλεύει κανονικά, επειδή τα δεδομένα μου είναι πολλά με ημερομηνίες και χρειάζομαι την ταξινόμηση θα ήθελα αν γίνεται να δουλεύει η λύση του φίλου Γιώργου εφαρμόζοντας την ταξινόμηση.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: accdb Βδ1.accdb (480,0 KB, 36 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Άθροισματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα. steliosgr Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 22-01-14 09:32
Ενημέρωση Συγκεκριμένου Πεδίου σε πίνακα pctechdr Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 18-11-13 20:10
[ Πίνακες ] Ενημέρωση πεδίου πίνακα kosta Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 11-12-12 10:02
[ Εκθέσεις ] Ενημέρωση πεδίου από φόρμα mgeorge Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 08-09-12 21:49
[ Φόρμες ] Ενημέρωση Πίνακα από Φόρμα marpapa Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 12-09-11 22:58

Η ώρα είναι 06:50.