Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αθροίσματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα.
Καλησπέρα πριν λίγο καιρό είχα ζητήσει την βοήθεια σας στο θέμα: http://www.ms-office.gr/forum/access...se-pinaka.html χρησιμοποιώντας την λύση του Χρήστο DoCmd.SetWarnings False CurrentDb.Execute "UPDATE ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ SET [ΑΝΑΠΑΥΣΕΙΣ]=" & Me.txtSin & " Where [ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ].[Α Μ]=" & Me.[Α Μ] & "" DoCmd.SetWarnings True Me.Recalc με μόνη αλλαγή αντί Me.Requery έβαλα Me.Recalc γιατί με πήγαινε στην πρώτη εγγραφή συνεχώς, όλα πήγαιναν μια χαρά όμως παρατήρησα ότι πατώντας διπλό κλικ στο κουμπί από λάθος ή εφαρμόζοντας αύξουσα ή φθίνουσα ταξινόμηση τα δεδομένα χάνονταν ότι είχε αποθηκευτή με το κουμπί στον πίνακα χανόταν με αποτέλεσμα όλα λάθος, στην φόρμα δείγμα βέβαια δεν το κάνει που έχω ανεβάσει ενώ στην δικιά μου που τα δεδομένα είναι χιλιάδες δημιουργεί πρόβλημα .Γνωρίζει κάποιο μέλος τι φταίει και πως διορθώνεται το πρόβλημα ή και κάποια άλλη προσέγγιση ή ακόμη και πατώντας το κουμπί να αποθηκεύονται όλες οι αλλαγές ώστε δημιουργώντας αυτό το πρόβλημα να ξέρω ότι έχουν αποθηκευτή όλα πριν κλείσω την βάση; και με ποιο τρόπο πάνω σε κουμπί να εφαρμόζω αύξουσα ταξινόμηση στο πληρώθηκε και εκτέλεσε δηλαδή μόνο τις διαθέσιμες ημέρες να μου ταξινομεί. ευχαριστώ πολύ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steliosgr : 16-03-14 στις 08:30. |
| |||
| |||
Καλησπέρα, μετά από πολύ ψάξιμο στο forum βρήκα μια πολύ καλή λύση που είχε προτείνει ο kapetang σε ένα άλλο μέλος με παρόμοιο ζήτημα με το δικό μου http://www.ms-office.gr/forum/access...oy-pinaka.html, είναι όντως πολύ καλή λύση και την εφάρμοσα και σε εμένα ,όμως όπως και στο παράδειγμα έτσι και σε εμένα όταν εφαρμόζω αύξουσα ταξινόμηση στην ημερομηνία StartDate το πεδίο ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ δεν ενημερώνει το πεδίο του πίνακα ΥΠΟΛ ΗΜΕΡ 1/3, ενώ όταν βγαίνει η ταξινόμηση δουλεύει κανονικά, επειδή τα δεδομένα μου είναι πολλά με ημερομηνίες και χρειάζομαι την ταξινόμηση θα ήθελα αν γίνεται να δουλεύει η λύση του φίλου Γιώργου εφαρμόζοντας την ταξινόμηση.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Άθροισματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα. | steliosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 22-01-14 09:32 |
Ενημέρωση Συγκεκριμένου Πεδίου σε πίνακα | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-11-13 20:10 |
[ Πίνακες ] Ενημέρωση πεδίου πίνακα | kosta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-12-12 10:02 |
[ Εκθέσεις ] Ενημέρωση πεδίου από φόρμα | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-09-12 21:49 |
[ Φόρμες ] Ενημέρωση Πίνακα από Φόρμα | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-09-11 22:58 |
Η ώρα είναι 06:50.